Liiga to 23.02. klo 18:30

Pelicans - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hot hot hot – Lahdessa torjuu Liigan kuumin kakkosmolari!

Pelicans on yksi Liigakauden menestystarinoita, mitattiinpa sitÀ millÀ mittarilla tahansa. Joukkueelta ei odotettu ihmeitÀ, mutta lahtelaiset ovat viihtyneet sarjataulukon ylÀrekisterissÀ, ja ovat edelleen vahvasti neljÀntenÀ. TPS ei ole ollut aivan samanlaisessa kiidossa, mutta play offeista turkulaisia ei taida enÀÀ pyyhkiÀ ulos mikÀÀn mahti. Lahdesta ei ole helppoa hakea pisteitÀ, sillÀ Pelicans paistattelee kovalla kotivoittoprosentilla.

Pelicans tosin joutuu antamaan hieman tasoitusta, sillÀ terveystilanne herÀttÀÀ huolta Lahdessa. Ykkösvahti Patrik Bartosak on saikulla, ja tiistainakin MikkelissÀ putosi pelaajia kokoonpanosta. Bartosakia paikkaava Jasper Patrikainen oli Jukureita vastaan todella kuumana, ja muutoin puolivillaisen pelin pelanneet lahtelaiset saavat olla miehelle voitosta kiitollisia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! đŸ”„đŸ”„

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
🚹Ylivoima tuotti tulosta ja LukĂĄĆĄ JaĆĄek viimeisteli @PelicansFi: in 1-0-johtoon! đŸ’„

#PelicansFi
đŸ“ș: @CMoreSportFi

TPS tarvitsisi kauden huippuhetkillĂ€ otteisiinsa tasaisuutta, ja kyllĂ€hĂ€n joukkueen lĂ€hestymistapa peleihin on vĂ€lillĂ€ sanalla sanoen tylsĂ€. Lahteen turkulaiset matkaavat voitto alla, sillĂ€ Jukka Vilanderin juhlaottelussa ÄssĂ€t kaatui 2-1, vaikka viimeisessĂ€ erĂ€ssĂ€ ottelu olisi aivan hyvin voinut kÀÀntyĂ€ vieraillekin. Loukkaantuneita on kourallinen, mutta kokoonpanoon voi palata tĂ€llĂ€ viikolla porukkaa, eikĂ€ paniikkiin ole syytĂ€.

Pelicans on kokonaisuudessaan pelannut laadukkaammin, ja Patrikainen liekehtii siinĂ€ mÀÀrin, ettĂ€ kotivoittoon uskotaan ainakin tÀÀllĂ€ pÀÀssĂ€. Panos on perusosastoa, eli aivan kirjavia ei kannata pyykkiin laittaa – kelpo betsi tĂ€stĂ€ kuitenkin leivotaan! Ja jos olet Mobilebetin kanssa tekemisissĂ€ ensimmĂ€istĂ€ kertaa, nautiskelet tuplakerrointa tosta vaan!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla pÀÀstÀÀn lyömÀÀn vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiÀ betseihin ja samalla mahdollisuuden lÀhteÀ kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisÀÀn tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Pelicans kertoimella 2,15.
4. Kun vetosi voittaa, olet kĂ€ytĂ€nnössĂ€ lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,15 đŸ€˜

*Tarjous vain uusille asiakkaille.