Liiga la 25.02. klo 17:00

KalPa - KÀrpÀt

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perjantaina jĂ€rkyttĂ€vĂ€ kÀÀnne pelissĂ€ – lauantain uusinnassa tulee tapahtumaan!

KalPalla ja KÀrpillÀ on mielenkiintoiset tuplapelit Kuopiossa. Ja mikÀpÀ tÀhÀn sattuu paremmin kuin joukkueiden lÀheinen sarjasijoitus kuuden sakissa. EnsimmÀinen matsi jÀtti isÀnnille varmasti jÀttimÀisen tÀhteen hampaankoloon, sillÀ ottelu oli KalPalla jo ns. hallussa. KÀrpÀt on kunnostautunut nyt comebackeissa, ja kehnoa alkua on seurannut terÀvÀ loppu kahdessa matsissa perÀkkÀin.

Perjantain peli oli vĂ€hintÀÀnkin kaksijakoinen. KalPa vei ottelun ensimmĂ€istĂ€ puolikasta lĂ€hes mielin mÀÀrin, mutta sortui ottamaan vastustajan reppuselkÀÀn, ja KĂ€rpĂ€t ei laatujoukkueena jĂ€ttĂ€nyt oljenkortta kĂ€yttĂ€mĂ€ttĂ€. Loppuminuuteilla KĂ€rpĂ€t tuli vĂ€kisin tasoihin, ja jatkoajalla Tuukka Tieksola niittasi oululaisille toisen pisteen ”silmĂ€t kiinni ja ylös” -tyyppisellĂ€ ratkaisulla.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
🚹 Mörkö-Marko! đŸ‘»đŸ˜±

Marko Anttilan upea yksilösuoritus viimeistelee @OulunKarpatFi:n hienon kirin kolmen maalin takaa tasoihin. đŸ”„

đŸ“ș: @CMoreSportFi | #Liiga

Molemmat joukkueet ovat tulosten valossa hyvÀssÀ vireessÀ, mutta eniten suuntaa antaa perjantain ottelun jÀlkeinen dynamiikka. Jos KalPa ottaa perjantain takaiskun oikein, tulee lauantaina askiin todella vihaisia isÀntiÀ. Toisaalta laituriosastonsa loukkaantumisista kÀrsivÀ KÀrpÀt on saanut tÀmÀn viikon pelinsisÀisistÀ nousuistaan varmasti aimo annoksen itseluottamusta. Ja pitÀÀ muistaa, ettÀ KÀrpÀt on todella laadukas joukkue, vaikka onkin alisuorittanut pitkin kautta.

Uusintaotteluun voisi odottaa vauhtia ja tapahtumia. NĂ€iden myötĂ€ myös tĂ€ssĂ€ ottelussa maalihanojen aukeaminen ei olisi mikÀÀn yllĂ€tys. NiinpĂ€ lĂ€hdetÀÀn overilla liikkeelle: viidellĂ€ maalilla omat pois, mutta kuudella varsinaisen peliajan maalilla lĂ€vĂ€htÀÀ lunastus tiskiin. Reilua, Pinnacle – Uhmapelaajat arvostaa!