Eurooppa-liiga to 16.03. klo 19:45

Freiburg - Juventus

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Syötiinkö Freiburgin eväät jo Torinossa? “Nuudelin” tähdittämä Juve on liian kova pala purtavaksi!

Freiburg isännöi torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Juventusta. Viime viikolla Torinossa Vanha Rouva oli etevämpi 1-0-lukemin ja Freiburg jäi käytännössä täysin ilman maalipaikkoja. Toisessa osaottelussa Christian Streichin tulisi keksiä selvästi paremmat metkut, jotta jatkoon on ylipäätään saumaa.

Freiburgilta puuttuu näillä näkymin vain Daniel-Kofi Kyereh. Jeong Woo-yeong oli sairastelun takia sivussa avausosasta, mutta viikonloppuna eteläkorealainen oli jo mukana. Juvelta on sivussa ainakin Paul Pogba, Kaio Jorge, Arkadiusz Milik, Alex Sandro sekä todennäköisesti myös Federico Chiesa ja Leonardo Bonucci. Ángel di María ja Bremer ovat mukana.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

JuventusFC

@juventusfc
Ángel Di María.


Juventus on selkeästi sisuuntunut joukkueelle langetetusta 15 pisteen sanktiosta ja Max Allegrin ryhmä voi jopa vielä kaiken mennessä nappiin selviytyä Mestarien liigaankin. UCL-karkeloihin voi tietysti päästä myös voittamalla Eurooppa-liigan, joten tilanne ei ole Torinossa aivan synkkä. Freiburg on sen sijaan Bundesliigassa viidennellä sijalla ja sieniliigan paikat ovat aivan käden ulottuvilla.

Allegrin poppoo on näistä kahdesta selvällä marginaalilla vahvempi ja vaikka Juvella on joitakin poissaoloja, saadaan viheriölle silti raavittua kelpo kokoonpano. Freiburgin on vaikea nähdä pysäyttävän huippuvireistä Ángel di Maríaa – ”Nuudeli” on tehnyt viime aikoina viheriöllä aivan mitä huvittaa.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.