Ruotsin Superliiga pe 24.03. klo 19:30

Linköping - Storvreta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat ei ylireagoi – Sarjan mahtiseuralle tarjolla maistuvaa kerrointa!

Linköping on pyristellyt mahtiseura Storvretan kyydissä kiitettävästi mutta mihinkään jättiyllätykseen ei Uhmapelaajien leirissä uskota. Vreta on pelin kaikilla osa-alueilla selvästi parempi ja viimeisen vieraskyykkäyksen jälkeen markkinoilla ollaan täysin turhaan ylireagoitu kotimenestyksen puolesta.

Crusaders on pleijareissa ilkeä vastus. Matej Jendrisakin sekä Martin Kalrssonin kaltaisten työhevosten johdolla LIBK on sarjan fyysisin joukkue ja ratkaisupuolellakin Simon Palmen on aivan maan eliittiä. Hirmu raastaminen kuitenkin vaatii ottelusarjassa veronsa ja kuorman kasvaessa myös tuloskäyrä kääntyy tuttuun tyyliin kohti lattiaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Storvreta oli runkosarjassa puolustussuuntaan täysin ylivertainen, eikä verkko ole huippuvahti Måns Parsjön selän takana tosipeleissäkään vielä äärirajoille venynyt. Albin Sjögrenin ja Tobias Gustafssonin tähdittämä joukkue on huippulaadukas ja hieman kysmysmerkkinä olevan sentteriosastonkin pitäisi vielä puolivälierissä pärjätä helposti mukana.


Vreta johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1 ja tunnelma neljänteen koitokseen on erittäin sähköinen. Linköping on kotonaan kova vastus mutta ylilatautumisen riski on suuri. Vieraat on perustasoltaan täysin eri levelillä, eikä yhden ohipelin takia aleta paniikkinappulaa edes kaivamaan pressujen alta päivänvaloon. Betstron kellottama kärkikerroin vierasvoitolle kelpaa perjantain kupongille helposti mukaan.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.