Lentopalloliiga pe 14.04. klo 18:30

Akaa Volley - VaLePa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ekassa matsissa oli isĂ€t vs. pojat – muuttuuko mikÀÀn vieraissa?

Lentopallon loppuottelut ovat edenneet jo toiseen matsiin. Mestaruutta puolustava Vammalan Lentopallo otti kotonaan ensimmÀisen kiinnityksen mestaruuteen, ja yrittÀÀ nyt heti perÀÀn tehdÀ ryöstön Akaa Volleylta. Akaa Volley tuli loppuotteluun komeasti, sillÀ se pudotti Loimun oltuaan voitoissa perÀssÀ jo 2-0. Lento ei kantanut ensimmÀiseen finaaliin asti, sillÀ VaLePa ei antanut ottelussa minkÀÀnlaista palaa akaalaisille.

EnsimmÀinen matsi oli tÀydellinen isÀt vastaan pojat -nÀytös. VaLePa työskenteli kotiyleisönsÀ hurjan kannustuksen siivittÀmÀnÀ vÀÀjÀÀmÀttömÀsti kohti voittoa, kun Akaa puolestaan tuskaili aivan perusasioiden kanssa. Akaa jÀi myös melko neuvottomaksi VaLePan loistavasti pelanneen puolustuksen kanssa, ja ainoastaan toisessa erÀssÀ nÀhtiin tilanne, jossa Akaa olisi voinut kÀÀntÀÀ erÀn tasatilanteessa 20-20 edukseen.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Kolmas erÀ oli tÀydellistÀ VaLePan dominointia, ja ottelu oli sillÀ taputeltu. Puolustavat mestarit nollasivat Akaa Volleyn tehomiehet Ali Fazlin sekÀ Greg Pettyn, ja pelasi vÀhillÀ virheillÀ. Urpo Sivula ja Mikko Esko olivat kentÀn maestroja, mutta saivat upeaa komppia koko muulta joukkueelta. Toki vieraspelit ovat aina eri asia, mutta vieraat ovat tÀssÀ tapauksessa jÀttisuosikkeja.

Tipsiksi lÀhtee TonybetillÀ tarjottava pistehÀndÀri. Kotona piste-eroksi muodostui kolmessa erÀssÀ tÀysi ventti eli 21, ja vieraissakin lÀhdetÀÀn hakemaan pistehÀndyÀ. VÀhintÀÀn 11 pisteen erolla lunastetaan, ja hyvÀ niin. Tsekkaa samalla Tonybet, joka on valikoimaltaan hÀkellyttÀvÀn hyvÀ buukkeri!