Korisliiga ma 17.04. klo 18:30

Vilpas - Karhu Basket

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Euroopassakin menestynyt Karhu on armoton vastus – Vilpas kovilla kotonaankin!

Korisliigassa ollaan menty jo vÀlierÀvaiheeseen, ja Karhu Basket ehti kotihallissaan ottaa selkeÀn voiton Vilppaasta. Nyt ralli siirtyy Saloon, jossa Vilpas yrittÀÀ tsempata kivikovaa Karhua vastaan oikein tosissaan. Helppoa ei tule olemaan, sillÀ eurokentillÀkin upeasti menestynyt Karhu on nÀille leveysasteille aivan hirvittÀvÀn kova pala purtavaksi. Kaiken pitÀisi onnistua optimaalisesti, eikÀ heikkoja hetkiÀ saisi tulla yhtÀÀn, sillÀ niistÀ rangaistaan armotta.

EnsimmÀisessÀ ottelussa piste-ero repesi ensimmÀisen jakson lopulla, ja peli oli selvÀ jo puoliajalla, sillÀ Vilpas sortui omalla alueella liiallisiin pallonmenetyksiin. Ajoittain Vilpas pÀÀsi peliin mukaan, mutta perussuorittamista salolaiset eivÀt saaneet pidettyÀ vaaditulla tasolla. Karhun laadukkaista jenkeistÀ Jaye Crockett oli Vilppaalle jatkuva riesa, eikÀ miestÀ saatu kuriin oikein millÀÀn. KotilÀksyjÀ jÀi maanantaiksi ja reippaasti jÀikin.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Karhubasket

@Karhubasket
Vireokooste perjantaina pelatusta ensimmÀÀsestÀ vÀlierÀmatsista.

youtu.be/-COJ-dRzVBca

#Pantterijahti #Korisliiga #FearTheBear #OranssiOnMeirÀn

Vieraissakin Kauhajoen ylpeys on iso suosikki, sillĂ€ se on pallovarmempi ja yleisesti ottaen laadukkaampi yhdistelmĂ€. Vilpas on tietenkin kotonaan osannut yllĂ€ttÀÀ ennenkin, ja ensimmĂ€iseen vĂ€lierĂ€matsiin kotona tullaan lataamaan omat ja varastetut. Vilpas saa lĂ€hes kymmenen pisteen tasoituksen, mutta tĂ€hĂ€n ei silti uskalla tarttua – niin kova on Karhu tĂ€llĂ€ hetkellĂ€.

Sen sijaan pistemÀÀriin tartutaan oikeinkin mielellÀÀn. EnsimmĂ€isessĂ€ ottelussa joukkueet nakuttivat yhteensĂ€ vain 143 pistettĂ€, ja yli 30 pistettĂ€ korkeampi totals-raja tuntuu hurjalta tĂ€hĂ€n saumaan, vaikka kyllĂ€ Karhu on pahimmillaan kova pistelinko. Laitetaan XLBet laulamaan, ja underia kuitille – nĂ€in se kĂ€y!