Mestis ke 07.02. klo 18:30

IPK - KetterÀ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotietu, lepoetu, ties mikĂ€ etu – arvaatko jo pelivalinnan?

KetterĂ€ jatkaa alkuviikon urakkaansa keskiviikkona Iisalmessa – tĂ€tĂ€ ennenhĂ€n imatralaiset vierailivat Kajaanissa, jossa katkaisivat tappioputkensa Hokin kustannuksella tiistaina. Keskiviikkona vastus vaihtuu karsijasta sarjakĂ€rkeen, eli haaste kovenee melkein niin paljon kuin se on MestiksessĂ€ ylipÀÀtÀÀn mahdollista. IPK:n johto on sarjataulukossa vakuuttava, sillĂ€ se on seitsemĂ€n pisteen etumatkalla, vaikka KetterĂ€ on pelannut neljĂ€ ottelua enemmĂ€n.

IPK on tÀllÀ hetkellÀ kolmen ottelun voittoputkessa. Lauantaina kaatui KeuPa todella helpon nÀköisesti, ja torstaina ylÀsavolaiset voittivat vieraissa juuri KetterÀn. TÀssÀ ottelussa avainasemassa oli viimeistelyn tehokkuus, jossa IPK veti isÀntiÀ pitemmÀn korren. Marko Tuomaisen joukkue on taitavasti kasattu, ja varsinkin ulkomaalaisvahvistukset ovat jÀlleen onnistuneet mainiosti. Ei ole mikÀÀn ihme, ettÀ myös liigajoukkueista on herÀnnyt kiinnostusta pelaajia kohtaan.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

KetterĂ€ pelaa tiukalla pelitahdilla, ja poissaoloja paikkaamassa ovat Ässien organisaatiosta nuoret Nestor Noiva sekĂ€ Topi Vuori. KetterĂ€n rosteri ei pullistele leveydellÀÀn, ja ainakin Aleksi Sinkkosta kaipailtaisiin rosteriin takaisin. Tiistaina Hokkia vastaan ketsuppipullon korkki aukesi oikein kunnolla roiskahtaen, ja erikoistilanteetkin sujuivat mukavasti. Kari Martikainen sai siis, mitĂ€ tappioputken jĂ€lkeen tilasikin – mutta keskiviikkona vaaditaan vielĂ€ enemmĂ€n.

Mestis

@Mestis
🚹 Joona Lankinen naulaa @ImatranKettera'n illan neljĂ€nnen! Nestor Noivalle ensimmĂ€inen tehopiste MestiksessĂ€.

#Mestis #SuomenViihdyttÀvintÀLÀtkÀÀ

đŸ“ș @MTVUrheilu
đŸ—Łïž @Juspe15

IPK on huikean kova kotijoukkue, ja sillĂ€ on lepoetu. NiinpĂ€ mennÀÀn perusbetsillĂ€ eteenpĂ€in – kotivoitto maistuu juuri mukavasti. Samalla voit korkata 21Betsin, joka tĂ€ydentÀÀ bookkerivalikoimaa todella mukavasti.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jÀÀ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi nÀin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetÀÀn tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitÀÀ voitot itsellĂ€si ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.