Mestis to 08.02. klo 18:30

KeuPa - RoKi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelko jĂ€ytÀÀ molempia joukkueita – kumman hermot pitĂ€vĂ€t paremmin?

KeuPa ja RoKi kohtaavat mielenkiintoisessa tilanteessa. Kummankaan joukkueen kausi ei ole ollut mitenkÀÀn helppo, ja uhkana on jopa kauden pÀÀttyminen pannukakkuun play off -sijojen ulkopuolelle, kun Koovee alkaa pikkuhiljaa hönkimÀÀn niskaan. Siksi joukkueiden keskinÀinen ottelu ei ole vain yhdentekevÀ arkinen Mestis-matsi, vaan tÀssÀ ottelussa voi olla koko kauden onnistumiseen vaikuttavia elementtejÀ.

KeuPa haki hiljattain tÀrkeÀt pisteet RovaniemeltÀ. Heikko FPS kaatui kotona, mutta vierasottelu IPK:ta vastaan paljasti karulla tavalla suuren eron sarjan kÀrkijoukkueisiin. Rosteri on kÀynyt kapeaksi, ja Iisalmessa oltiin liikkeellÀ vain kymmenellÀ hyökkÀÀjÀllÀ. Puolustuksessakaan ei ole ruuhkaa, joten ennen viikonloppua alakertaan hankittiin mukaan kokenut, viime kausina Suomi-sarjaa tahkonnut Risto Mattila.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

RoKi koki viime viikolla pahan suoneniskun, kun yli piste per peli nakutellut Jarkko Harjula siirtyi loppukaudeksi KÀrppiin. Tapparasta lainattiin maalivahti Vilho Heikkinen hankkimaan loppukaudeksi peliaikaa. Tarvetta olisi myös muiden pelipaikkojen vahvistuksille, mutta pehmeÀkÀtisiÀ senttereitÀ ei helpolla tÀssÀ vaiheessa löydy. Tappioita on neljÀ putkeen, joista kaksi viimeistÀ tuli selityksittÀ Kiekko-Espoolle.

RoKin pitÀisi olla joukkueista vahvempi, mutta on selvÀÀ, ettei tÀllÀ hetkellÀ tÀtÀ voi oikein havainnoida. KeuPa on laitettu koti-iglussaan altavastaajaksi, mitÀ ei nyt ihan purematta niellÀ. NiinpÀ Ihmisten joukkuetta pÀÀstÀÀn pelaamaan mukavalla kertoimella.

Nappaa kierrĂ€tysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrĂ€tysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniĂ€ prĂ€nttejĂ€ tai sĂ€hlÀÀmistĂ€.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettĂ€ 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TÄSTÄ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vĂ€hintÀÀn 10€
3. Aseta veto KeuPa 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrĂ€tysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.