Mestis la 10.02. klo 17:00

IPK - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taas sydĂ€met lĂ€pĂ€ttĂ€vĂ€t Savossa – hakeeko Kivikova maakunnista tĂ€yspotin?

IPK:n kova viikko jatkuu lauantaina, sillÀ KetterÀn jÀlkeen kylÀÀn tulee kivikova Kiekko-Espoo. Paineita kotivoittoon olisi, sillÀ KetterÀ oli viikolla parempi, mikÀ antoi ikÀvÀn kolhun kovaan kotisaldoon. Kiekko-Espoo saapuu Iisalmeen Kajaanista, mistÀ se on tÀtÀ kirjoitettaessa niistÀmÀssÀ Hokilta pisteitÀ, ellei pÀÀtöserÀssÀ aivan ihmeitÀ satu. Tunnelmat viittaavat siihen, ettÀ play offit ovat lÀhenemÀssÀ.

Katso vihjeen lopusta, mitÀ Ventti tarjoaa!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

KetterÀ-matsi oli Iisalmessa tasainen ja sangen vauhdikas. KetterÀ naputti kolmannessa erÀssÀ voittomaalin ylivoimalla, eikÀ IPK enÀÀ toipunut siitÀ. Jobinpostia Marko Tuomaiselle tuli muutenkin, sillÀ Ludwig Perssonia taklattiin sen verran reippaasti, ettei mies pelannut ottelua loppuun asti. Iisalmessa ollaan varmaan sormet ja varpaatkin ristissÀ, ettÀ kultakypÀrÀ toipuu pian peleihin takaisin.

Kiekko-Espoo hahmottelee jo tĂ€yttĂ€ pÀÀtĂ€ ensi kauden liigamiehistöÀ, mutta kyllĂ€hĂ€n tĂ€mĂ€n kauden porukka on Mestikseen sangen kova – kun ottaa huomioon, ettĂ€ tĂ€mĂ€nhetkisestĂ€ kokoonpanosta vielĂ€ puuttuu muutama hyvĂ€ pelimies. Espooseen saapui loppukaudeksi Vegas Golden Knightsin varaama Marcus Kallionkieli, joka on kookas ja hyvĂ€ lisĂ€ Kivikovalle. Perusluokka on kahden erĂ€n perusteella ollut Hokille liikaa perjantaina.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo
Laakso toimittaa viivasta ja peli 0-2.

#KiekkoEspoo #Mestis

Ottelu on tasaisempi, kuin kertoimista voisi pÀÀtellĂ€. Vaikka koti- ja lepoetu painavat vaakakupissa, on tĂ€mĂ€nhetkinen Kiekko-Espoo paha voitettava kenelle tahansa. Vierasvoittoa voikin ottaa hyvillĂ€ mielin – vetosuosituksessa otetaan ottelun lopullista voittajaa, mikĂ€ kattaa siis mahdollisen jatkoajan ja rankkarit.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jÀÀ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi nÀin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetÀÀn tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitÀÀ voitot itsellĂ€si ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.