Liiga ti 12.03. klo 18:30

TPS - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stop tykkĂ€nÀÀn – motivaatiot on jĂ€tetty huomiotta, ja toppikerrointa pukkaa!

Runkosarjan kaikissa matseissa ei ole enÀÀ kovin mainittavaa panosta. Turussa tiedetÀÀn TPS:n jatkavan haalarihommia sÀÀlipleijareissa, ja Ilves on kĂ€ytĂ€nnössĂ€ varma sarjakakkonen. TepsillĂ€ on yhdeksĂ€s sija haarukassa, jos tiistain ottelusta onnistutaan naaraamaan yksikin piste – tappiolla ÄssĂ€t pystyy vielĂ€ tekemÀÀn viime hetken ohituksen, jos kuittaa omasta ottelustaan tĂ€ydet pojot.

*Tsekkaa tÀstÀ maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

TPS sai viikonloppuna huojentavat viisi pistettÀ tuiki tÀrkeistÀ otteluista: HIFK ja Lukko joutuivat tunnustamaan turkulaiset paremmikseen. Lukko kyllÀ saattoi jÀÀdÀ jossittelemaan omaa saamattomuuttaan, sillÀ raumalaisilla oli paikat ratkaista ottelu ennen TPS:n viimeisen minuutin voittomaalia. Tepsin suurin synti on ollut ailahtelu, sillÀ otteet heittelevÀt luvattoman paljon. Etenkin Petrus Palmua odotetaan takaisin kokoonpanoon sairastuvalta.

Liiga

@smliiga
🚹 VIIMEISELLÄ MINUUTILLA! đŸ’„

@HCTPS iskee voittomaalin 25,8 sekuntia ennen pÀÀtöserĂ€n loppua ja varmistaa paikkansa playoffsien 1. kierrokselle. đŸ’Ș

đŸ“ș @MTVUrheilu | #Liiga #HCTPS

Ilveksen runkosarjan suurin saavutus lienee ennĂ€tysmĂ€inen vieraspisteitten mÀÀrĂ€. Koko kauden mittakaavalla IlveksellĂ€ osui vain yksi huonompi pitkĂ€ jakso uuden vuoden molemmin puolin – muuten pisteitĂ€ virtasi plakkariin melko tasaiseen tahtiin. Perjantaina Ilves niittasi jĂ€lleen Tapparan Tampereen derbyssĂ€. Petrus Palmu rĂ€jĂ€ytti Areenan vain pari kolme sekuntia ennen loppua. Nyt on pidettĂ€vĂ€ pelaajat ehjinĂ€ ja keskityttĂ€vĂ€ pudotuspeleihin.

TPS:llĂ€ on tĂ€hĂ€n otteluun enemmĂ€n motivaatiota – Ilves saattaa vetÀÀ jopa tĂ€ydellisen hutipelin. Bethardilla tĂ€tĂ€ ei huomioida, ja yleisestĂ€ hintatasosta poikkeava tarjous otetaan talteen vĂ€littömĂ€sti. Juuri tĂ€llaisten tapausten ansiosta Bethard on loistava vedonvĂ€littĂ€jĂ€.

*Tsekkaa tÀstÀ maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!