Veikkausliiga la 30.03. klo 15:00

FC Inter - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigacupin finaalissa pelipÀÀtökseen vaikuttaa yksi selkeÀ tekijÀ!

Kotimaan futiskauden ensimmĂ€inen pytty on jaossa lauantaina, kun FC Inter ja KuPS taistelevat liigacupin voitosta. Molemmat finaalijoukkueet ovat tĂ€nĂ€ vuonna mitalisuosikkien joukossa. HJK ei panostanut liigacupiin, joten se ei ollut turnauksen pudotuspeleissĂ€ enÀÀ mukana. Liigacupin arvostus ei ole kannattajienkaan keskuudessa kovinkaan korkealla – liigajoukkueille sen merkitys on varmasti laadukkaiden otteluiden saaminen pre-seasonille.

Vesa Vasara tarttui Interin ruoriin Jarkko Wissin saatua lÀhtökÀskyn. Talvella on nÀhty pirteÀ, joskin hieman ailahteleva turkulaisjoukkue. Tosin talven tuloksia ei kannata mitenkÀÀn ylianalysoida. Joukkueella on mitat tÀyttÀvÀ runko, joka pystyy toteuttamaan Vasaran pallonhallintafutista. Darren Smith ja Jean Botué ovat kÀrjessÀ laatuhyökkÀÀjiÀ. VÀlierÀssÀ vajaamiehiseksi joutunut Ilves kaatui Botuén maalilla.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Jani MerilÀinen

@J_Merilainen
Huomenna pelataan Liigacupin voitosta Veritas Stadionilla. NeljÀttÀ kertaa finaalissa pelaavan Interin toistaiseksi ainoa voitto on vuodelta 2008.

Liput matsiin: tiketti.fi/fc-inter-kups-


@FCInterTurku #veikkausliiga #liigacup

📾 Tero Wester

Viime kauden jĂ€lkeen pÀÀomistaja Ari Lahti kertoi, ettei Kallaveden rannoille kanneta enÀÀ rahaa sĂ€kkikaupalla, vaan joukkue joutuu tulemaan toimeen vĂ€hemmĂ€llĂ€. Kaikkein kalleimmat pelaajat jÀÀvĂ€t nyt ostamatta, mutta esimerkiksi valmentajakaksikkoon Jani Honkavaara – Sixten Boström on satsattu vahvasti. Kuopiossa varmasti miellyttÀÀ paikallisen vĂ€rin nĂ€kyvyyttĂ€ joukkueessa. Joukkue on nĂ€yttĂ€nyt talvella hyvĂ€ltĂ€, ja varmasti vielĂ€ menee eteenpĂ€in sarjakauden kuluessa.

Joukkueiden tasoero ei ole hirmuinen, joten kotietu on tÀssÀ matsissa ratkaisevassa asemassa, kun vetovalintoja tehdÀÀn. NÀillÀ kertoimilla Inter on ehdoton valinta, sillÀ kotona sen kuuluu olla jonkinlainen suosikki.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jÀÀ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi nÀin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetÀÀn tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitÀÀ voitot itsellĂ€si ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.