Mestis ma 01.04. klo 17:00

Kiekko-Espoo - KetterÀ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kammottava pelaajatilanne, junnuja kehissĂ€… mission impossible!

Kiekko-Espoon ja KetterÀn vÀlierÀpari on tÀhÀn asti ollut yksipuolinen, sillÀ neljÀnnessÀ ottelussa sarja on jo katkolla KetterÀlle. Ehdottomasti suurimpana syynÀ tÀlle on espoolaisten kammottava pelaajatilanne: ukkoja puuttuu rosterista hurja mÀÀrÀ, ja tilalle on pitÀnyt nostaa nuorta espoolaista voimaa. NÀissÀ kekkereissÀ ratkaisu ei ole ollut ihan riittÀvÀ, vaan esimerkiksi lauantaina Imatralla KetterÀ oli tÀysin suvereeni.

Ihana ilmaisvetojen sarja – XLBetillĂ€!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Kiekko-Espoolla varsinkin puolustus on ollut todella repaleinen, ja nuoria pelaajia on jouduttu heittÀmÀÀn suoraan syvÀÀn pÀÀhÀn. Lauantaina avausmaalia saatiin odottaa toiseen erÀÀn, ja espoolaisten vastarinta murtui erÀn aikana kokonaan. Kolmas erÀ oli enÀÀ muodollisuus. Maanantain isÀntien avainkysymys on, kuinka paljon pelureita saadaan otteluun kursittua kasaan. Tomas Westerlundilla taitaa olla tÀllÀ hetkellÀ ylivoimainen rasti edessÀÀn.

Mestis

@Mestis
🚹 Jimi Rönkkönen vei @ImatranKettera'n 4-0-johtoon ottelun toisessa erĂ€ssĂ€!

#Mestis #SuomenViihdyttÀvintÀLÀtkÀÀ

đŸ“ș @MTVUrheilu
đŸ—Łïž @henekka18

KetterÀ ei ollut perjantain pelissÀ kovinkaan hyvÀ, mutta parannus lauantaiksi oli merkittÀvÀ, ja imatralaiset suorastaan jyrÀsivÀt vastustajansa yli. KetterÀ oli oikeastaan kaikessa valovuoden edellÀ, ja kolmannessa erÀssÀ oli varaa löysÀtÀ tahtia. Melko monen asian pitÀÀ muuttua, jos Kari Martikaisen suojatit jÀÀvÀt maanantaina alakynteen. Toki ottelusarjan ratkaiseminen vieraskentÀllÀ on aina oma haasteensa.

Vetovalintana on selkeÀsti vierasvoitto. Toki isÀntien kokoonpano saattaa elÀÀ maanantaiksi, mutta mitÀÀn joukkoihmeparantumista ei tÀhÀn saumaan osaa odottaa. TÀmÀ ottelupari voi olla hyvinkin ohi suoraan neljÀssÀ ottelussa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrĂ€tystĂ€!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrĂ€tysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tĂ€mĂ€n viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödĂ€ betsin turvallisin mielin sisÀÀn, sillĂ€ ilmaisvedon myötĂ€ sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi vÀÀrin.

NĂ€in saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KetterĂ€ 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tĂ€mĂ€ vielĂ€ neljĂ€sti ja saat yhteensĂ€ 100€ edestĂ€ ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.