Mestis ke 03.04. klo 18:30

IPK - Hermes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NÀennÀisen tasaista, mutta merkkejÀ kÀÀnteestÀ on jo nÀhtÀvissÀ!

Imatran KetterĂ€ pÀÀsi nautiskelemaan itsensĂ€ Mestiksen finaaleihin suoraan neljĂ€ssĂ€ pelissĂ€. IPK:n ja Hermeksen homma on puolestaan tĂ€ysin avoinna, sillĂ€ neljĂ€n pelatun ottelun jĂ€lkeen voitot ovat tasan 2-2. Hermes on pudotuspelien ehdoton yllĂ€ttĂ€jĂ€ – ensin kaatui Jokerit, eikĂ€ iisalmelaisillakaan ole nĂ€hdyn perusteella ollut ihan helppoa. Keskiviikon ottelu on iso suunnannĂ€yttĂ€jĂ€ tĂ€ssĂ€ ottelusarjassa.

IPK ei ole onnistunut aivan nÀyttÀmÀÀn siltÀ porukalta, joka vei runkosarjan nimiinsÀ reilulla marginaalilla. Vaatimustaso on tÀllÀ hetkellÀ hyvin korkealla, sillÀ vastustaja on taktisesti erittÀin hyvÀ. IPK oli lÀhellÀ voittaa Kokkolan ottelun, sillÀ Hermes pÀÀsi tasoihin ilman maalivahtia vasta kuusi sekuntia ennen pÀÀtössummeria. Jatkoajalla iisalmelaiset sortuivat kahteen jÀÀhyyn, joista jÀlkimmÀinen osoittautui kohtalokkaaksi.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Mestis

@Mestis
🚹 Kokkolassa Arttu Lausniemi iski pelin tasoihin 6 sekuntia ennen peliajan pÀÀttymistĂ€! @HermesKokkola

#Mestis #SuomenViihdyttÀvintÀLÀtkÀÀ

IPK:lla pelasi maalilla vain 17-vuotias Patrik Kerkola, jota tappiosta ei voi syyttÀÀ. Tuukka Poikosta on ennenkin tullut kehuttua, ja Hermeksen pÀÀvalmentaja on virittÀnyt joukkueen 5 vs. 5 -pelin todella mallikkaaksi. Jo pÀÀsy vÀlieriin oli isolta osaltaan pelitavallisen edun kautta hankittu. Toki myös Visa VedenpÀÀn reilun 92% torjuntaprosentti on ollut omiaan ryydittÀmÀÀn Hermeksen menestystÀ. Arttu Lausniemi on puolestaan ollut hyökkÀyspÀÀn tehokkain.

IPK oli viimeksi kotonaan melko suvereeni, ja oli maanantain matsissa vain sekuntien pÀÀssĂ€ vierasvoitosta. Tasaisesta ottelusarjasta huolimatta nĂ€yttĂ€isi sille, ettĂ€ kello kĂ€y IPK:n eduksi – HermeksellĂ€ voi tulla raja vastaan. Kotivoitto kelpaa perusvedoksi keskiviikon matsiin.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jÀÀ taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi nÀin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetÀÀn tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitÀÀ voitot itsellĂ€si ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.