Mestis ke 10.04. klo 18:30

KetterÀ - IPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rasitettu ja vÀhÀn siipirikko, mutta ei loppuun kaluttu! VetopÀÀtös on selkeÀ!

Mestiksen finaalien ensimmÀinen peli tarjosi draamaa enemmÀn kuin fanien sydÀn kestÀÀ. KetterÀ otti matsista jo tukevan otteen, kunnes IPK:n nousi pikavauhtia kuskin paikalle. Lopulta mentiin jatkoajalle, jota tahkotiin vartin verran, kunnes IPK otti ensimmÀisen kiinnityksen mestaruuteen. Karavaani siirtyy nyt Lappeenrannan Kisapuistoon, ja KetterÀn olisi nyt ensiluokkaisen tÀrkeÀÀ saada ottelusarja tasoihin.

KetterÀ aloitti maanantain ottelun todella terÀvÀsti, ja 45 minuutin kohdalla kaikki nÀytti vielÀ hyvÀltÀ. Heti tÀmÀn jÀlkeen tullut kavennus, ja vajaa kymmenen minuuttia ennen loppusummeria iisalmelaiset tekivÀt kaksi maalia puoleen minuuttiin. KetterÀ onnistui vielÀ viemÀÀn ottelun jatkoajalle, mutta lopulta IPK oli tehokkaampi. Kari Martikaisen suojateille jÀi siis kotilÀksyjÀ keskiviikoksi.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Mestis

@Mestis
🚹 @IPKedustus voittaa 1. finaalin ensimmĂ€isessĂ€ jatkoerĂ€ssĂ€ Austin Algerin maalilla! đŸ’„

#Mestis #SuomenViihdyttÀvintÀLÀtkÀÀ

đŸ“ș @MTVUrheilu
đŸ—Łïž @JuhoKokko_

Maanantain ottelussa KetterĂ€ kÀÀntyi vetomarkkinoilla suosikiksi, sillĂ€ kokoonpanotiedot olivat IPK:lle hieman synkemmĂ€t. Pelaajien tarkemmasta statuksesta ei kauden tĂ€ssĂ€ vaiheessa hiiskuta mitÀÀn, joten tarkat kokoonpanot on tsekattava vasta pelipĂ€ivĂ€nĂ€. Marko Tuomaisen suojatit nĂ€yttivĂ€t, ettĂ€ muutama poissaolo ei rampauta joukkuetta – taso on leveĂ€ ja ratkaisijoita riittÀÀ.

KetterÀ on kotiottelussa toki suosikki, mutta kertoimissa se on asetettu aivan liian matalalle. IPK on sitkeÀ ja hyvin koutsattu yhdistelmÀ, jota ei nÀköjÀÀn ole edelleenkÀÀn kaluttu loppuun. Kevyempi vÀlierÀsarja on KetterÀlle etu, mutta vedot lÀhtevÀt silti vierasmenestykselle. Suositus on suorasta voitosta, mutta tasoitusveto ei ole varmaankaan pöllömpi ratkaisu.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kĂ€rkeen. Varsin kelvollisella kierrĂ€tysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidĂ€n kauttamme!

Toimi nÀin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto KetterÀ haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrÀtysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.