Veikkausliiga to 11.04. klo 18:00

HJK - FC Lahti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haavoitettu Klubi, vihaiset kannattajat – horjuttaako rakas vihollinen mestarisuosikkia lisÀÀ?

Stadissa pistetÀÀn torstaina töihin poliisit, poliisihevoset, koirat ja varmaan vielĂ€ kissatkin, sillĂ€ Klubin ja FC Lahden kohtaamiset tahtovat olla kentĂ€n ulkopuolella varsin kuumia. Kannattajien vĂ€linen vihasuhde on nĂ€illĂ€ leveysasteilla harvinaisen kova. Itse ottelussa HJK:lla on kova paine voittaa Kuopion katastrofin jĂ€lkeen – KuPS vei avauskierroksella Klubia vĂ€lillĂ€ todella rumasti. Lahti kĂ€vi puolustamassa uudella Tammelan stadionilla itselleen pisteen.

Klubi oli KuPSia vastaan melko lailla aseeton, vaikka lopussa kavennuksen saikin aikaan. Joukkueen aseet, intensiteetti ja oikeastaan myös identiteetti jÀivÀt Kuopiossa piiloon. Jos valmentajakaksikko Ossi Virta / Ferran Sibila eivÀt saa pian rivejÀ jÀrjestykseen, voi Suomessa menestymÀÀn tottuneen suurseuran seuraavaa siirtoa vain arvailla. Kannattajilla meni heti avauskierroksen esityksestÀ kuppi tÀysin nurin, joten aikaa ei ole liikaa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

FC Lahti sai Ilveksen vieraana varmaan sen mitÀ hakikin. Tappio tosin oli lÀhellÀ, sillÀ aivan lopussa suoraan kulmurista Ilveksen tekemÀ maali hylÀttiin boksissa tapahtuneen rikkeen vuoksi, eikÀ tilanne ollut aivan yksiselitteinen. YlöspÀin lahtelaiset eivÀt luoneet mitÀÀn ihmeellistÀ, mutta alakerran sitkeys ja puolustuksen laatu tuli ainakin selville. Torstaina suurin haaste on varmaankin ottelun alkupuolella, sillÀ haavoitettu Klubi tulee heti alkupaukusta varmasti kovaa.

Matsiin lĂ€hdetÀÀn hakemaan vetoa vĂ€hĂ€maalisuudesta. Lahden matala ryhmitys lĂ€htee tavoittelemaan matalia maalilukemia, ja yrittÀÀ vastaiskuilla horjuttaa Klubia. Klubi tulee saamaan paikkansa, mutta mitÀÀn ilotulitusta ei vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ nĂ€hdĂ€. Korkeintaan kahden maalin syntymisestĂ€ saa aivan hyvÀÀ tarjousta – se kelpaa.

Lyö 25€ veto – tĂ€ysin ilman riskiĂ€!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömÀn vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsÀÀn, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi nÀin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vĂ€hintÀÀn 25€.
3. Lyö veto Alle 2.5 maalia ja kÀytÀ siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitÀÀ voitot itsellĂ€si. Jos veto hĂ€viÀÀ palautetaan panos pelitilillesi kĂ€teisenĂ€. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.