Mestis pe 12.04. klo 18:30

IPK - KetterÀ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ratkaisevatko rasitus ja loukit finaalisarjan – siltĂ€ vĂ€hĂ€n nĂ€yttÀÀ!

Mestiksen karavaani palaa perjantaiksi Iisalmelle. TÀhÀn asti molemmat joukkueet ovat voittaneet ottelusarjassa kotimatsinsa. IPK oli kotonaan parempi jatkoajan kautta, kun KetterÀ hoiti oman matsinsa himaan jo ottamalla reippaan johdon alussa. KyseessÀ on epÀilemÀttÀ kaksi tÀmÀn kauden parasta joukkuetta, joiden vÀlinen paremmuus saattaa ratketa rasitustekijöihin ja loukkaantumisiin. TÀmÀ matsi tulee kertomaan jatkosta todella paljon.

*Tsekkaa tÀstÀ huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

IPK:n rosteri on leveÀ, mutta silti vaikuttaa siltÀ, ettÀ poissaolot alkavat tÀssÀ vaiheessa haittaamaan ylÀsavolaisia. LisÀksi kolme vÀlierÀÀ enemmÀn pelanneet isÀnnÀt ovat toki rasituksen suhteen vaativammassa asemassa. Imatralla epÀvarmasti esiintynyt Oskari Parviainen tykitettiin vaihtoon, ja tilalle vaihdettu nuori Olli Taimi teki voitavansa. Kotona Parviainen on todennÀköisesti jÀlleen uunissa.

KetterÀ tuntui viimeksi luistelevan IPK:lta jalat alta. Jatkossa kuitenkin tahti hieman rauhottui. TÀllÀ hetkellÀ paremmin loukkaantumisilta sÀÀstyneet imatralaiset pystyvÀt pitÀmÀÀn vauhtia laajemmalla rintamalla. Iso asia on, jos KetterÀ pystyy pysymÀÀn poissa jÀÀhyboksista, sillÀ 5 vs 5 -pelissÀ tÀllÀ hetkellÀ KetterÀllÀ on kiistaton etu puolellaan. NÀillÀ tekijöillÀ KetterÀstÀ saa jo vierassuosikin.

NiinpĂ€ kÀÀnnetÀÀn kelkka ja otetaan maltillinen betsi KetterĂ€n vierasvoitosta. Sen verran selkeĂ€ltĂ€ on hallinta nĂ€yttĂ€nyt, ettĂ€ saatavilla kertoimilla KetterÀÀ kannattaa nyt ostaa – tosin pidetÀÀn maltti mielessĂ€.

*Tsekkaa tÀstÀ huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!