Veikkausliiga la 13.04. klo 17:00

IFK Mariehamn - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Savosta jyrÀhti myrskyvaroitus, joka tuntuu saarella asti!

IFK Mariehamn jatkaa Veikkausliigaa toisellakin kotiottelulla – tĂ€llĂ€ kertaa saarelle saapuu KuPS. Molemmat voittivat viime viikonloppuna avausottelunsa: saarelaiset ottivat sarjanousija EIF:iĂ€ vastaan vĂ€lttĂ€mĂ€ttömĂ€n voiton. KuPS puolestaan nĂ€ytti HJK:lle taivaan merkit KeskuskentĂ€llĂ€. Liigacupin finaalissakin pelannut KuPS on siis heti kauden alusta pelin pÀÀllĂ€ hienosti, mikĂ€ lupaa kovaa tehtĂ€vÀÀ kotijoukkueelle.

Ilmaisvedot seuraavat toisiaan – lue vihjeen lopusta lisÀÀ!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Voitosta huolimatta saarelaisten ensimmÀisen ottelun esitystÀ ei voi varauksetta suitsuttaa. Joukkue oli virheille altis, ja keskikenttÀ alkoi toimimaan oikeastaan vasta toisella jaksolla. Pelillisesti hitsautuminen ei ole vielÀ tapahtunut, sillÀ joukkue meni melko totaalisesti uusiksi tÀksi kaudeksi. Kauden mittaan IFK voi kyllÀ vielÀ yllÀtellÀ, kun pÀÀkÀskijÀ Bruno Romão saa palikat jÀrjestykseen.

KuPS aiheutti Klubin kannattajille pahemman luokan jÀrkytyksen pistÀmÀllÀ HJK:n tÀysin kuutamolle avauspelissÀ. Savolaiset nÀyttivÀt valmiimmalta ja nÀlkÀisemmÀltÀ yhdistelmÀltÀ. Petteri Pennanen on yhÀ tÀllÀ tasolla pelatessaan elementissÀÀn, ja vaikka Kuopiosta on kuulunut puheita edustusjoukkueen sÀÀstöliekistÀ, on tÀmÀn kauden joukkue laadukas ja taatusti hyvin valmennettu. KuPSilla on nyt vieraskiertue, sillÀ kotikentÀllÀ menee pelialusta uusiksi.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kuopiossa on aloitettu pelialustan vaihtotyöt.

Palloseura pelaakin neljÀ seuraavaa otteluaan vieraskentÀllÀ. Seuraavan kerran KuPS nÀhdÀÀn VÀre Areenalla 10.5., kun vieraaksi saapuu kaimaseura Vaasasta.

veikkausliiga.com/uutiset/2024/0


#Veikkausliiga #kannatapaikallista

Sen verran KuPS vakuutti, ettĂ€ vierasvoittoon tartutaan kiinni vaikka vĂ€hĂ€n matalammallakin kertoimella. IFK Mariehamn ei ole tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ samalla tasolla, vaikka kotietu saarella hyvÀÀ luokkaa onkin. Kupsia lapulle ja ilmaisvedot riviin – XLBet tarjoaa!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrĂ€tystĂ€!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrĂ€tysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tĂ€mĂ€n viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödĂ€ betsin turvallisin mielin sisÀÀn, sillĂ€ ilmaisvedon myötĂ€ sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi vÀÀrin.

NĂ€in saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KuPS 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tĂ€mĂ€ vielĂ€ neljĂ€sti ja saat yhteensĂ€ 100€ edestĂ€ ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.