Bundesliiga la 13.04. klo 18:30

Stuttgart - Frankfurt

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ViihdettĂ€ kerrakseen – Stuttgartin hyökkĂ€yspeli loistaa, mutta kestÀÀkö puolustus kasassa?

Lauantaina Bundesliigan parissa pÀÀstÀÀn pÀÀttÀmÀÀn ilta Stuttgartin sekÀ Frankfurtin vÀlisellÀ kamppailulla. Vastakkain on kaksi laadukasta joukkuetta, joilla molemmilla riittÀÀ vielÀ panosta loppukautta ajatellen. Stuttgart toki on pykÀlÀn tai jopa pari vahvempi ja niinpÀ isÀnnÀt lÀhtee kotiviheriöllÀ varsin suurena suosikkina.

*Tsekkaa tÀstÀ huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Stuttgart on kierrokseen lÀhdettÀessÀ tukevasti kolmannella sijalla ja ottaen huomioon Bayernin tÀmÀn kauden vaikeudet, on sillÀ mahdollisuudet nousta kauden pÀÀtteeksi jopa toiselle sijalle. Stuttgart on pelannut laadukasta ja ennen kaikkea viihdyttÀvÀÀ futista lÀpi kauden. Toissa kierroksella nÀhtiin pieni töpeksintÀ Heidenheimia vastaan, mutta heti perÀÀn Stuttgart kÀvi hakemassa vierasvoiton Dortmundin kustannuksella. PitkÀaikaispotilaiden lisÀksi puolustaja Josha Vagnoman on sivussa ja ykkösvahti Alexander Nubelin pelikunto on vielÀ epÀvarma.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
đŸŽ„đŸ€© Sit back and enjoy - our winning goal against BVB...—

#VfB | #BVBVfB

Frankfurt on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ 6. sijalla ja se myös nĂ€yttÀÀ varsin todennĂ€köiseltĂ€ lopputulemalta kauden pÀÀtteeksi. Takana olevat joukkueet on kuuden pisteen pÀÀssĂ€, mutta myös ylĂ€puolella olevaan Dortmundiin on matkaa perĂ€ti 11 pistettĂ€. Vieraat on kerĂ€nnyt pisteitĂ€ tasaisen vahvasti – suuremmat ohipelit, kuin myös hĂ€ikĂ€isevĂ€t onnistumiset on olleet vĂ€hissĂ€. Kokoonpanorintamalla on ollut jonkin verran huolia eikĂ€ tĂ€hĂ€nkÀÀn otteluun aivan parasta rosteria saada jalkeille, sillĂ€ avauksen pelaajista ainakin Tuta, Ellyes Skhiri sekĂ€ Junior Dina Ebimbe ovat sivussa.

TĂ€llĂ€ kerralla haetaan ideaa maalimÀÀristĂ€ ja lapulle otetaan yli 3,0 maalia – tasan kolmella osumalla panos palautuu. Stuttgartin huippuvaarallinen hyökkĂ€ys on tottakai isossa roolissa, mutta myös vierailla on avaimet heiluttaa verkkoja. Stuttgartin alakerralle on sattunut virheitĂ€ kuten esimerkiksi Heidenheimia vastaan tulleessa 3-3 tasapelissĂ€ nĂ€htiin ja vaikka Dortmundin vieraana tuli viime kierroksella nollapeli, loi Dortmund maalipaikkoja vĂ€hintÀÀn parin maalin edestĂ€. LisĂ€ksi Nubelin mahdollinen poissaolo olisi selvĂ€ miinus tolppien vĂ€liin.