Liiga la 13.04. klo 17:00

Tappara - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampereella sarja ensimmĂ€istĂ€ kertaa katkolla – vielĂ€kö KalPa venyy, vai matkaako Tappara jĂ€lleen finaaliin?

Lauantaina pelataan mahdollisesti viimeinen ottelu Tapparan ja KalPan vĂ€listĂ€ ottelusarjaa, kun Tappara metsĂ€stÀÀ jĂ€lleen kerran finaalipaikkaa. KalPalla ollut omat hetkensĂ€ ja vieraat on pystynyt parhaimmillaan taistelemaan loistavasti runkosarjan voittajan kanssa, mutta ratkaisevilla hetkillĂ€ Tappara on nostanut tasoaan. Peli ei vielĂ€ ole ohi, sillĂ€ viimeksi tiistaina KalPa haki ryöstön Tampereelta – helppoa sen uusiminen ei kuitenkaan tule olemaan.

*Tsekkaa tÀstÀ huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Perjantain kohtaamisessa Tappara sai fantastisen alun, kun alle minuutin pelin jÀlkeen Petteri Puhakka vei vieraat johtoon Oiva Keskisen tarjoilusta. KalPa pÀÀsi pariin otteeseen testaamaan ylivoimaa, mutta kuitenkin tuloksetta ja ottelun ylitettyÀ puolenvÀlin Veli-Matti VittasmÀki lisÀsi Tappara johtoa. Ottelu piti sisÀllÀÀn runsaasti tunnetta ja Tappara pelasi pÀÀtöserÀssÀ kolmesti ylivoimaa, jotka KalPa kuitenkin selvitti. Alivoiman onnistumisista huolimatta kuopiolaiset ei lopulta saaneet riittÀvÀÀ kiriÀ aikaiseksi ja lopulta Tappara kaunisteli kahdella osumalla tyhjÀÀn maaliin lukemiksi 0-4.

Liiga

@smliiga
🚹 Veli-Matti VittasmĂ€ki sipaisee @Tapparaofficial:in kaksi edelle! đŸ’Ș

đŸ“ș @MTVUrheilu | #Liiga #Tappara

KalPan leirissÀ varmasti harmitellaan yhÀ ensimmÀisen sekÀ toisen ottelun tappioita, sillÀ voitot oli pienten marginaalien pÀÀssÀ ja hiljalleen Tappara on pÀÀssyt paremmin vauhtiin. KalPa on jokaisessa ottelussa pÀÀssyt laukomaan Tapparaa enemmÀn kohti maalia ja sitÀ kuuluisaa maaliodottamaa on myös kertynyt runsaasti, mutta tolppien vÀlissÀ Christian Heljanko on ollut odotetun loistava ja perjantain nollapeli oli jo pudotuspelien toinen.

Liiga

@smliiga
đŸ§± "Todella nĂ€lkĂ€inen torjunta!" –@AlkioJani

#Liiga @Tapparaofficial

Tappara on ÀÀrimmÀisen kova poppoo eikÀ siitÀ pÀÀse mihinkÀÀn, mutta jÀlleen kerran kertoimet pakottaa kÀÀntÀmÀÀn katseet vierailijan suuntaan. Perjantain lukemat 0-4 kuulostaa rajulta, mutta myös KalPalla oli omat mahdollisuutensa ja on hyvÀ muistaa ettÀ kaksi viimeistÀ osumaa iskettiin tyhjÀÀn maaliin. Sen lisÀksi aikaisemmat kamppailut oli kaikki maalin pelejÀ, joten pienistÀ marginaaleista siis puhutaan. Lapulle napataan KalPan lopullista voittoa(ML).