Veikkausliiga pe 19.04. klo 18:00

SJK - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viimeksi totaalisulaminen ja yhteensÀ kymmenen maalia! Onkohan paineita?

Kun Ilves matkustaa perjantaina vieraspeliin SeinÀjoelle, on kaikilla tuoreessa muistissa vielÀ viime lauantain katastrofiin pÀÀttynyt ottelu Gnistania vastaan Tammelan stadionilla. Ilveksen sulaminen on kieltÀmÀttÀ yksi kotimaisen jalkapallon mystisimpiÀ tapauksia pitkÀÀn aikaan. SJK lÀhtee kotiotteluunsa huomattavasti leppoisammissa tunnelmissa. Kahdesta avauspelistÀ on kerÀtty neljÀ pistettÀ, eli juna on vieraita tukevammin raiteillaan.

Ihanat ilmaisvedot – niistĂ€ ei saa ikinĂ€ tarpeekseen! Lue lopusta, miten saat niitĂ€ kerralla viisi!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Avauskierroksen jĂ€lkeen SJK haki VPS:ltĂ€ vieraspisteen – vaasalaisethan eivĂ€t ole hĂ€vinneet Veikkausliiga-ottelua miesmuistiin. SJK:n pelinrakentelu on paikoitellen nautittavaa katsottavaa, mutta kauden alla ja vielĂ€ alussakin puolustuksesta on löytynyt vihulaisille ikĂ€vĂ€sti tiloja. Jaime Moreno nĂ€ytti Vepsu-pelissĂ€ vaarallisuutensa, ja maalilla Roope Paunio esitti positiivisia otteita. Maanantain vĂ€lipalana Suomen Cupissa SJK meni RoPoa vastaan jatkoon lukemin 0-8.

Ilves vahvisti tÀksi kaudeksi rivejÀÀn tuntuvasti, ja joukkueessa on laatua. TÀhÀn taustaan nÀhden sarjanousijan tekemÀt kuusi maalia tupsukorvien verkkoon viimeisen puolen tunnin aikana tuntuvat jopa pahalta unelta. Ulkopuolelta tuoreelle pÀÀvalmentajalle Joonas Rantaselle kasataan varmasti paineita, mutta olisi liian aikaista tehdÀ vielÀ paniikkiratkaisuja. TÀytyy muistaa, ettÀ Ilves on ylöspÀin vahva ja tulivoimainen joukkue.

Antti Granlund đŸŽ™ïžđŸŽ§đŸ•âšœ

@AnttiGranlund
⚜ Ilves - Gnistan, 3. huhtikuuta Tammelan stadionilla, tulos 4 - 6.

Oudoin matsi, jota oon koskaan ollut todistamassa. Ilves pelasi jÀrkevÀsti, hallitsi palloa ja peliÀ, loi maalipaikkoja ja teki tulosta. Ottelu oli tÀysin hallussa ja vaikutti siltÀ, ettÀ ensimmÀinen... 1/7

Ilves varmasti hakee nyt parempaa boksipelaamista. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin ylöspÀin vahvoja, ja puolustuksissa on kysymysmerkkejÀ. TÀmÀn vuoksi overi on perusteltu pelivalinta. VÀhintÀÀn kolmella maalilla siis pÀÀstÀÀn lunastuksen makuun!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrĂ€tysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrĂ€tysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tĂ€mĂ€n neljĂ€sti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödĂ€ betsin turvallisin mielin sisÀÀn, sillĂ€ ilmaisvedon myötĂ€ sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi vÀÀrin.

NĂ€in saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tĂ€mĂ€ vielĂ€ neljĂ€sti ja saat yhteensĂ€ 100€ edestĂ€ ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.