Kakkonen to 25.04. klo 19:00

Ilves/2 - VJS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pallonhallinta vastaan fyysisyys – kummalla viedÀÀn voitto?

Ilveksen edustusjoukkueen taival Veikkausliigassa on lÀhtenyt nikotellen liikkeelle. Kovin helppoa ei ole myöskÀÀn Ipan kakkosjoukkueella, joka pelaa Kakkosen B-lohkossa. Torstaina Tammelaan saapuu vieraaksi VJS Vantaalta. Molemmilla on kolmesta ottelusta yksi voitto ja kolme pistettÀ. Suomen Cupissa molemmat menivÀt viime viikolla seuraavalle kierrokselle.

Ilves/2 lÀhestyy peliÀ pallonhallinnan kautta. Joukkue tykkÀÀ pitÀÀ palloa, ja vÀlillÀ pallon siirtelyssÀ nÀyttÀisi jopa pÀÀmÀÀrÀ unohtuvan. Nuoret pelaajat ottavat osumaa kaksinkamppailuissa jykevÀrakenteisia ja varttuneempia pelaajia vastaan. Taitoa joukkueessa on, mutta saadaanko se kanavoitua hyödyllisesti? Heikosti pelannutta Ilves-Kissoja vastaan voitto tuli lopulta selvÀsti, mutta TPV:tÀ vastaan kohtalona oli niukka tappio. Viimeksi Tampere Unitedia vastaan tuloksena oli tyly selkÀsauna.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

VJS oli avausmatsissa hieman neuvoton Unitedia vastaan. Interin kakkosjoukkuetta vastaan taistelu oli hyvÀÀ, mutta puolustuksen virheet veivÀt mahdollisuuden voittoon. Kauden tÀhÀn asti paras suoritus nÀhtiin Honkaa vastaan, ja vantaalaisten voittotili aukesi viimein. VJS on isÀntÀjoukkuetta fyysisempi, ja siinÀ varmasti piilee vieraiden oljenkorsi tÀssÀ ottelussa menestymisen suhteen.

PientÀ betsiÀ otetaan kotivoitolle. Ilves ei ollut Tamua vastaan niin huono kuin lukemat kertovat. Skarpattavaa kyllÀ on, ja VJS on tÀhÀn saumaan ihan sopiva vastus. Vieraat ovat edelleen hasardeille alttiita, ja siksi kotivoitto kiinnostaa tÀssÀ ottelussa.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kĂ€rkeen. Varsin kelvollisella kierrĂ€tysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidĂ€n kauttamme!

Toimi nÀin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Ilves/2 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrÀtysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.