Veikkausliiga pe 26.04. klo 18:00

FC Inter - EIF

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pakkovoiton paikka – ja nyt se tulee, sillĂ€ vastus ei pÀÀtĂ€ huimaa!

FC Interin alkukausi Veikkausliigassa on ollut ehdottomasti pettymys. Joukkueelle oli varmasti budjetoitu ensimmÀiselle kolmelle kierrokselle enemmÀn pisteitÀ kuin nyt plakkariin kertyneet kaksi pojoa. EIF:ille ei ihmeitÀ luvattu, eikÀ niitÀ myöskÀÀn olla nÀhty. Evakosta pelatusta kotiavauksesta tuli sentÀÀn avauspiste. Perjantaina tammisaarelaiset joutuvat varmasti sisuuntuneen turkulaisjoukkueen kyytiin.

Tsekkaa Novibet! JĂ€lleen toppikerroin!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jĂ€ttikerroin! đŸ”„

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jĂ€ttikertoimella, hyödynnĂ€ tarjous vĂ€littömĂ€sti! 😎

PELAA TÄSTÄ

Interin pelaamaa tasapeliÀ KuPSia vastaan voi pitÀÀ ihan hyvÀnÀ suorituksena. Bismark Ampofon paluu keskikentÀn sydÀmeen toi peliin ryhtiÀ, vaikka Inter kokonaisuudessaan oli toisella puoliajalla paikoitellen hÀtÀÀ kÀrsimÀssÀ. Maalissa Eero Vuorjoki teki hyviÀ torjuntoja, ja mikÀ tÀrkenintÀ, torjui ensimmÀisen puoliajan lopussa rangaistuspotkun. HenkisellÀ puolella peli on nyt selvÀ: perjantaina on pakkovoiton paikka.

EIF sai AC Oulua vastaan ensimmĂ€isellĂ€ puolikkaalla rankkarin, jonka Lucas Kaufmann iski sisÀÀn. Jatkossa ottelu oli selviytymistaistelua, eikĂ€ kummankaan joukkueen peli nĂ€yttĂ€nyt hÀÀviltĂ€. EIF saa kuitenkin olla tasapeliin melko tyytyvĂ€inen – sen verran kovaan linkoukseen etĂ€isĂ€nnĂ€t Vantaalla joutuivat. Turun otteluun lĂ€htökohdat ovat haasteelliset, sillĂ€ tasoeroa isĂ€ntiin on aivan riittĂ€vĂ€sti.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
EIF johtaa AC Oulua tĂ€llĂ€ Lucas Kaufmannin rangaistuspotkumaalilla 1–0, kun kymmenen minuuttia nelivitosta on pelaamatta ⚜

35' EIF-AC Oulu 1–0
đŸ“ș ruutu.fi/veikkausliiga

#Veikkausliiga #EIFACO

NovibetiltÀ saa kivan tasoitusvedon plakkariin. Aasialainen -1 tasoituksella maalin voitto tietÀÀ panoksen palautusta, mutta reilummilla voitoilla kuha ui katiskaan. TÀmÀ kelpaa meille, varsinkin kun kerroin on heittÀmÀllÀ markkinoiden paras.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kĂ€rkeen. Varsin kelvollisella kierrĂ€tysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidĂ€n kauttamme!

Toimi nÀin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Inter ahc -1 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrÀtysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmÀisen talletuksen yhteydessÀ.