NHL pe 22.11. klo 02:00

Boston Bruins -  Buffalo Sabres

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Buffalo Sabresin hohdokkuus on jälleen kääntynyt mahalaskuksi

Boston Bruins on taistellut voitosta jokaisessa ottelussaan tällä kaudella. Buffalo Sabresin erinomainen alkukausi puolestaan ei ole enää läheskään erinomainen, kun joukkue on voittanut kymmenessä edellisessä mittelössään ainoastaan kaksi heittopussia.

Buffalo Sabres on voittanut edellisissä kymmenessä ottelussaan ainoastaan kertaalleen ja kohdannut samat ongelmat, joiden vuoksi se ajautui viime kaudella syöksykierteeseen. Sinänsä ei edes ole yllättävää, että mahalasku on alkanut – eihän puhvelipaitojen kuuluisikaan olla jatkuvasti voitonsyrjässä kiinni materiaalillaan NHL:ssä.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Yllättävää on puolestaan se, että Sabres on jälleen – ainakin hetkellisesti – kokenut totaalisulamisen. Omissa kolisee tällä hetkellä aivan liikaa, vaikka viime kaudesta päivitetyn alakerran piti olla vahva ja peräti viiden oikealta laukovan puolustajan oletettiin tuovan monipuolisuutta myös kiekolliseen pelaamiseen. Aivan alkukaudella kaikki näyttikin hyvältä.

Viimeiset kymmenen ottelua ovat kuitenkin sujuneet kaikella muulla tapaa paitsi hyvin, kun joukkue on ottanut turpasaunoja toinen toisensa perään ja voittanut vain sarjan häntäpään joukkueet Detroit Red Wingsin sekä Ottawa Senatorsin.

Bostonin TD Garden ei ole ollut helppo paikka vierailla tällä kaudella, joukkueen ykkösnyrkki ja ylivoimapelaaminen ovat ehdotonta eliittiä koko sarjassa ja vaikeitakin otteluita Bruins on pystynyt voitoikseen kääntämään. Isännilläkin oli vaikeampi vaihe kuuden ottelun tappioputkensa jälkeen kaikkine loukkaantumisineen, mutta Bostonin voi todeta taistelleen voitosta vähintäänkin tasaväkisesti jokaisessa kamppailussaan tällä kaudella.

Uskotaan, että vain kolme ottelua varsinaisella peliajalla tällä sesongilla hävinnyt Bruins on jälleen vahva kotijoukkue ja Sabres ei löydä lääkkeitä monella osa-alueella totaalisesti jumiutuneeseen pelaamiseensa. Nostetaan pelivalinnaksi isäntien voitto vähintään kahdella osumalla (Bruins -1,5).