la 09.10. klo 17:00

JYP - KalPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimenlaskijoilla on sormi pahasti suussa JYPin kanssa – onneksi Uhmapelaajilla tätä ongelmaa ei ole

Kuin varkain kolmen ottelun voittoputkeen liihottanut JYP isännöi seuraavana KalPaa. Uhmapelaajat on tällä viikolla pariin otteeseen haistellut hurrikaanipaitojen voitot ja napsinut mukavilla panostuksilla rahat talteen. Nyt pirteästi ja nälkäisesti esiintyneellä nuorella ryhmällä on kotietu ja selvääkin selvempi lepoetu, mutta kertoimissa se on silti jyrätty kovaksi altavastaajaksi.

JYP on kaatanut kolmessa edellisessä ottelussaan Pelicansin, Ässät ja Jukurit, mikä on siivittänyt sen sarjataulukossa jo seitsemännelle sijalle. Tällä tahdilla jyväskyläläismiehistö löytyisi sarjakärjestä ennen joulutaukoa, mutta on selvää, että säästöjoukkueella operoivan miehistön tahti tasaantuu piakkoin. Liigan kovakuntoisimmaksi joukkueeksi sillä on kuitenkin aihiota ponnistaa – ainakin lyhyemmällä otannalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kolmen ottelun voittoputki on Jyväskylässä ehdoton juhlimisen aihe, sillä kaikki tietävät, kuinka harvassa ne ovat. Kokenut valmentajadebytantti Jukka Ahvenjärven kokemus nuorten joukkueiden peluuttamisesta on osoittautumassa kultaakin kalliimmaksi ja mies on taustaryhmineen saanut parsittua tähteistä tasollaan ja vähän sen yli illasta toiseen suorittavan joukkueen. Esimerkiksi tuleva vastustaja KalPa alisuorittaa pahasti, kun suhteutetaan kotijoukkueen tekemiseen.

Vierailla on allaan tiukka ja kuluttava taisto TPS:ää vastaan. Kaiken kukkuraksi kilpipaidoille oli tarjolla vain 0–1-kotitappio perjantaina, joten joukkue lähtee Jyväskylään väsymyksen lisäksi tappio niskassaan. Vaikka eilinen kamppailu oli KalPalle ensimmäinen tällä viikolla, on alle 24-tuntinen palautumisaika tasolla kuin tasolla alimitoitettu jääkiekossa ja siitä hyötyy levännyt vastustaja aina.

JYPille tarjoillut kotikertoimet (1X2) pyörivät 3,50-luokassa, mitä ei voi kuin hämmästellä. Riskiä halutaan tällä kertaa vedonlyönnillisesti erinomaisen Liiga-viikon lähestyessä päätöstään hieman laskea, mutta onhan tästä betsit hurrikaanipaitojen kautta poimittava kyytiin. JYP-pelaaminen on KalPaa valmiimpaa ja etenkin kotonaan pienessä kaukalossa joukkue on pystynyt luomaan jopa merkittäviä hyökkäyksiä, joiden luomisessa on selkeää toisteisuutta. Uhmapelaajat uskoo, että päätaikuri Ahvenjärvi kumppaneineen siivittää JYPin kuuden pisteen viikkoon ja neljänteen perättäiseen voittoon. Kohdevalintana on tällä kertaa kotivoitto lopullisena.