CS ke 05.10. klo 15:30

00Nation - 9z

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! 00Nationille kovaa kerrointa umpisurkeaa 9z:aa vastaan

IEM Road to Rio -karsintaturnaus Amerikan joukkueiden kesken starttaa keskiviikkona. Luvassa on jännittäviä otteluita, joista heti avauspäivänä otetaan käsittelyyn yksi äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu. Brassijoukkue 00Nation saa klo: 15:30 alkavassa ottelussa vastaansa 9z:n. Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla.

00Nation on ansaitustikin ennakkosuosikki kertoimien valossa. Joukkueella on ollut pitkä harjoittelutauko allaan, kun puolestaan 9z on rämpinyt pohjamudissa, ja hävinnyt jopa todella heikoille joukkueille. Jopa puolalaisjoukkue HONORIS onnistui voittamaan 9Z:n. Ei lupaa hyvää joukkueelle, jonka Major-paikkaa juhlittiin railakkaasti edellisillä Majoreilla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

00Nationin kokoonpanossa on selvästi enemmän potentiaalia. Vaikka joukkue ei ennen kesätaukoa ollutkaan parhaimmassa vireessä, on seitsemän viikon tauko tehnyt varmasti hyvää. On otettava kuitenkin suurimpana tekijänä huomioon 9z:n äärimmäisen heikko formi. Joukkue ei nykyisellä pelikyvyllään pysty voittamaan edes heikosti pelaavaa 00Nationia, jossa on kuitenkin järjettömästi tulivoimaa ja ratkaisukykyisiä yksilöitä.

coldzera

@coldzera
O futuro é amarelo brilhante. Vem com a gente nessa!
Juntos para vencer!

#JuntosParaVencer @ParimatchBrazil @ZeroZeroBRASIL