CS ti 05.07. klo 13:40

00Nation - Astralis

Kestääkö Astralis 5,5 -kierroksen tasoituksen?

Tanskalaisjoukkue Astralis pelaa ensimmäisen ottelunsa IEM Colognen Play-In -vaiheessa tiistaina klo: 13:40 alkaen. Joukkue kohtaa ottelussa brassijoukkue 00Nationin, joka nappasi Marcelo “coldzera” Davidin sekä Santino “try” Rigalin rinnalle GODSENT:n coren. Joukkue on paperilla vahva, mutta tuloksia ei ainakaan ESL Challenger Valencia -turnauksesta tullut.

00Nation voitti Valenciassa umpisurkeasti turnauksessa pelanneen FURIA:n lukemin 2-0, mutta hävisi samantien Sproutille lukemin 2-0 sekä Outsidersille lukemin 16-11. Joukkueen peli ei näyttänyt hyvältä, ja joukkue vaatiikin varmasti aikaa ennen kuin tuloksia alkaa tippumaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Joukkueen vastus Colognen avauskierroksella on äärimmäisen kova. Astraliksella on Colognessa viimeinen mahdollisuus todistaa kykynsä nykyisellä rosterilla, sillä mikäli tulosta ei tule, on pelajaavaihdokset kokoonpanon ympärillä lähes satavarmoja. Astralis on selvästi parempi joukkue, ja vaikka joukkue ei olekaan suorittanut odotetulla tasolla, on Astraliksen nykyinen taso silti selvästi korkeampi, kuin 00Nationin.

Astraliksen laaja karttavalikoima mahdollistaa joukkueelle loistokartan tulevaan otteluun. 5,5 -kierroksen tasoitus on melko linjassa allekirjoittaneen näkemyksien mukaan, joten otetaan se lapulle pienellä panostuksella. Yhtään kierrosta korkeampaa tasoitusta ei uskalla pelata.

10 euroa pelirahaa