CS ti 12.04. klo 12:00

00Nation - Evil Geniuses

00Nationin tulivoima aivan liikaa Evil Geniusesille

PGL Major Antwerp -turnauksen Amerikan RMR-karsinnat jatkuvat tiistaina. Luvassa on ensimmäiset pudotusottelut sekä ensimmäiset ottelut, mistä on mahdollista päästä pudotuspeleihin. Päivän starttaa 00Nation ja Evil Geniuses, kun joukkueet kohtaavat 1-1 -tilanteessa olevien joukkueiden ottelussa. Tämä tarkoittaa sitä, että vielä ei ole putoamisen uhkaa eikä mahdollisuutta päästä pudotuspeleihin kummallakaan joukkueella.

Evil Geniuses jatkoi loistavasti uskomattoman heikkoa virettään, kun joukkue hävisi brassijengi paiN:lle lukemin 16-12 Vertigossa. Toisessa ottelussa EG voitti 9z:n lukemin 16-5. Evil Geniusesin pelissä on selviä ongelmia, ja kun vastaan asettuu hiemankaan tulivoimaisempi joukkue, ei EG pysty edes nojautumaan omaan firepoweriinsa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Nyt vastaan asettuu kenties koko turnauksen pelottavin joukkue paperilla. 00Nationin linarista löytyy legendaarisen Marcelo “coldzera” Davidin lisäksi brassikaksikko Vinicius “v$m” Moreira ja Leonardo “leo_drk” Oliveira. Kyseisen coren ympärille valittiin kahdesta Etelä-Amerikan joukkueesta parhaat pelaajat Mario “malbsMd” Samayoa sekä Santino “try” Rigal.

00Nation oli ollut vaikeuksissa ennen turnausta, mutta LAN-ympäristö näyttää sytyttäneen joukkueen. Brassijoukkue otti upean 16-8 -voiton Liquidista Dust 2:ssa, mutta hävisi myöhemmin Complexitylle omassa heikoimmassa kartassaan Nukessa lukemin 16-5. Joukkue on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki EG:tä vastaan, kun kartaksi valikoituu täysin varmasti 00Nationia suosiva kartta.

10 euroa pelirahaa