CS pe 01.07. klo 14:50

00Nation - Outsiders

00Nation debytoi uuden kokoonpanonsa kanssa – 3,00 -kerroin tarjolla!

ESL Challenger Valencia -turnaus starttaa tänään perjantaina, 1. päivä heinäkuuta. Kyseessä on sadan tuhannen dollarin palkintopotilla varustettu turnaus, mistä voittaja kuittaa rahapotin lisäksi paikan seuraavan kauden ESL Pro League Conference -turnaukseen, mistä joukkue voi nousta CS:n kovatasoisimpaan liigaan – ESL Pro Leagueen.

00Nation pelaa turnauksessa pitkästä aikaa eurooppalaisia joukkueita vastaan. Joukkue on tehnyt valtavia muutoksia kokoonpanoonsa, ja joukkue debytoikin turnauksessa täysin uuden kokoonpanon kanssa. Marcelo “coldzera” Davidin ja Santino “try” Rigalin rinnalle napattiin GODSENT:sta tuttu kolmikko: Epitacio “⁠TACO⁠” de Melo, Eduardo “⁠dumau⁠” Wolkmer ja Bruno “⁠latto⁠” Rebelatto. Joukkue näyttää paperilla äärimmäisen vaaralliselta, ja kun vastaan asettuu uuden kokoonpanonsa kanssa vaikeuksissa ollut Outsiders, on asetelmat mielenkiintoiset.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Outsiders ei ole saanut tuulta alleen uusien pelaajiensa kanssa. Joukkue menetti rosterinsa kaksi keskipalasta, kun Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis sekä Timur “buster” Tulepov penkittivät itsensä PGL:n Antwerpin Major -turnauksen päätteeksi. Tilalle napattiin K23:n kovatasoisimmat pelaajat. Vauhti ei silti ole yksinkertaisesti riittänyt, sillä Outsidersin pelitapa eroaa huomattavasti K23:n duon aikaisemmasta pelitavasta.

Lapulle isketään tällä kertaa 00Nationin yli kolmen kerrointa pienellä panostuksella. Joukkue on ehtinyt harjoitella yhdessä jo yli kolme viikkoa. Virallisia otteluita ei ole vielä alla, mutta kun paperilla noinkin nimekäs rosteri isketään yhteen LAN-debyyttiin, on ns. “honeymoon” melkeinpä varma. Odotukset on korkealla, jonka vuoksi joukkueelle tarjottava kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa