CS pe 21.10. klo 23:30

00Nation - VERTEX

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jättimäinen yli viiden kerroin talteen BLAST Premier Showdown -turnauksesta!

BLAST Premier Fall Showdown -turnauksen Amerikan divisioonan puolella päästään perjantai-iltana nauttimaan todella mielenkiintoisesta ottelusta, jossa lapulle on napattu äärimmäisen suurena underdogina aussijoukkue VERTEX. Ottelu starttaa klo: 23:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset. VERTEX on Grayhoundin ohella ylivoimaisesti kovatasoisin aussijoukkue, joka on päässyt vasta kertaalleen haastamaan australian ulkopuolisia joukkueita. Kyseisessä ottelussa joukkue hävisi brassijoukkue Imperialille tiukasti lukemin 16-13.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Nyt VERTEX saa vastaansa toisen brassijoukkueen 00Nationin, jossa pelaa legendaariset Marcelo “coldzera” David ja Epitácio “TACO” de Melo. 00Nationin formi viime aikoina ei ole ihastuttanut, mutta ei joukkue heikostikaan ole pelannut. Parannusta aikaisempaan on tullut, vaikkakin matka Amerikan kärkeen on vielä järisyttävän pitkä.

00Nation tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun VERTEX puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Ancientin. VERTEX saa valittua itselleen esimerkiksi Vertigon, missä 00Nation on pelannut vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana. VERTEX:ltä löytyy kyseisestä kartasta 71% voittoprosentti.

00Nation valinnee itselleen Infernon, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Overpass tai Mirage. VERTEX saa ehdottomasti kilpailukykyiset kartat otteluun, ja jää joukkueen tehtäväksi käyttää tilaisuus hyödyksi. VERTEX saapuu otteluun täysin tuntemattomana joukkueena, joten 00Nation tuskin pystyy paneutumaan aussijoukkueen pelitapaan sen suuremmin. Joukkueella on loistavat mahdollisuudet yllätysvoittoon.

VERTEX Esports 🎄🎅

@VertexESC
Coming to a @BLASTPremier Fall Showdown near you.