KHL ti 06.11. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: Severstal – Jokerit | Tappioputkessa kahlaavat joukkueet pistejahdissa

KHL:n tiistain tynkäkierrokselta napataan kohteita kiinni, kun Severstal Tšerepovets kohtaa kotiareenallaan Helsingin Jokerit.
Severstal on läntisen konferenssin toisiksi viimeisenä, vaatimattomalla 17:llä pisteellä pelattuaan 25 ottelua. Severstalin pelissä on paljon puutteita ja erikoistilanteissa joukkue on eniten kärkijoukkueita jäljessä. Etenkin Severstalin ylivoima on ontunut pahemman kerran. Joukkue on onnistunut maalinteossa ylivoimalla viimeksi Metallurg Magnitogorskia vastaan viisi kierrosta sitten.
Severstalin maalia vartioi hyvin todennäköisesti tiistain ottelussa Dominic Furch, joka on kuluvalla kaudella pysäyttänyt kiekot 91,04% varmuudella. Maalinteossa Severstalilla on suuria ongelmia – joukkueella ei ole selkeää ykköstykkiä eikä tehokasta kentällistä ylipäätään.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Jokerien meno on vahvan alkukauden jälkeen hieman taantunut, mutta joukkueesta löytyy silti todella paljon tulivoimaa. Ykköskentän hyökkäystrio, Jesse Joensuu, John Norman sekä Brian O’Neill pystyvät luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja vaihto toisensa jälkeen. Jokerien maalia vartioi todennäköisesti myös tiistaina Ryan Zapolski, joka on kuluvalla kaudella torjunut laukaukset 90,86% varmuudella.
Jokerien erikoistilannepelaaminen on Severstalia paljon edellä – joukkueella on kaksi toimivaa ylivoimaviisikkoa, sekä suhteellisen toimiva alivoima. Severstalin heikohkoa hyökkäysmateriaalia vastaan alivoimatilanteet eivät kostaudu Jokereille merkittävässä määrin.
Jokerit saavat otteluun tasoituksella varsin maistuvaa kerrointa, kun ottaa huomioon joukkueiden välisen tasoeron. Ainoastaan Jokereiden hyökkäysmateriaali on valtavasti edellä Severstalia. Otamme lapulle myös underia, sillä Jokereiden viimeistely on ontunut pahasti viime otteluissa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ