Lentopalloliiga ma 13.11. klo 18:30

Tiikerit - KyKy

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lenarissa pieni perspektiiviharha – eivät betonimiehet tässä vailla mahdollisuuksia ole!

Sekä Kokkolan Tiikereitä että Kyyjärven KyKyä veikkailtiin ennen kautta lähelle keskikastia. Tiikerit on oikeastaan ollut alkukauden positiivisin yllättäjä, sillä se on sarjataulukossa peräti kolmantena. Täksi kaudeksi vahvistunut KyKy on puolestaan seitsemäntenä, mutta kannatta huomioida, että illan isäntiin verrattuna kyyjärveläiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän.

Tiikereillä on kolme vakuuttavaa voittoa alla, ja Mikko Keskisipilän suojatit ovat hyötyneet siitä, ettei joukkueessa ole tehty kesällä samanlaista täysremonttia kuin monessa muussa joukkueessa. Kun paletti on tuttu, ja Keskisipilä on tunnetusti taitava valmentaja, on jälki ollut heti alkupaukusta lähtien hyvää. Lauantaina Tiikerit oli selvästi Ducksia parempi vieraissa, vaikka ensimmäisessä erässä bussijalat olivat vielä hieman jäykät.

On ennemminkin tullut hehkutettua KyKyä: pienen kylän seura on paikallisen elinkeinoelämän voimannäyttö, joka onnistui raapimaan toiselle kaudelle Mestaruusliigassa aika mukavia vahvistuksia. Lauantain kotiottelun kahdessa ensimmäisessä erässä Akaa näytti menevän menojaan, mutta tauon jälkeen kentälle tuli todella sisuuntunut KyKy. Tiukasti pelannut Kyy Yorkin ylpeys pakotti akaalaiset virheisiin, ja vei kolme viimeistä erää.

Tiikerit on painettu tässä matsissa yllättävän suureksi suosikiksi. Näin iso ei joukkueiden ero ole, ja kun vierasmatkakaan ei Pohjanmaalle ole mikään mahdoton, on betonimiehille annettava tässä enemmän mahdollisuuksia kuin kertoimet antavat ymmärtää. Perusmaistuva veto ja mediumpanos tähän saumaan.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KyKy 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.