CS ma 20.06. klo 20:00

1PIN - EYEBALLERS

flusha ja JW kehässä!

ESEA Advanced tarjoilee maanantaihin usean herkullisen vedonlyöntikohteen. Klo: 20:00 starttaa Robin “flusha” Rönnquistin ja Jesper “JW” Wecksellin EYEBALLERS:n ottelu, kun joukkue kohtaa brittijoukkue 1PIN:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee ylemmän bracketin puolivälieriin.

EYEBALLERS on selvä ennakkosuosikki otteluun. Joukkue on selvästi kokeneempi ja parempi joukkue, kuin 1PIN, jolla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia taistella ESL Challenger Leaguen paikasta käynnissä olevissa pudotuspeleissä. EYEBALLERS:n karttavalikoima on selvästi parempi, ja 1PIN:llä on vain kolme HLTV-ottelua allaan. Joukkue on todella kokematon, mikä ei todellakaan auta, kun vastaan asettuu kaksi Major-voittajaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

EYEBALLERS poistaa vakipoistonsa Dust 2:n. Joukkue saa omaksi kartakseen Infernon, missä EYEBALLERS on ollut lähes voittamaton koko joukkueen historian aikana. 1PIN valinnee Vertigon, joka on EYBALLERS:n vähiten pelattu kartta. Pienistä pelimääristä huolimatta EYBALLERS on kuitenkin osoittanut pystyvänsä pelaamaan kyseistä karttaa, joten Vertigo ei koidu tässä sarjassa ongelmaksi.

1PIN:n rosterin tulivoima ja kokemus ei yksinkertaisesti riitä. Joukkue on heikko, eikä joukkueen karttavalikoimasta löydy yhtä vahvaa karttaa, missä haastaa flushan ja JW:n joukkoja. Ottelun pitäisi mennä melkoisen helposti EYBALLERS:n nimiin, mutta pidetään panostus silti pienenä.

10 euroa pelirahaa