CS to 14.04. klo 19:00

1WIN - CPH Flames

1WIN:lle tarjolla peräti kolmen kerroin – BO1-ottelu mahdollistaa upsetin!

1WIN ja CPH Flames kohtaavat torstaina erittäin kovassa ottelussa. Joukkueet taistelevat paikasta IEM Dallasin suljetuissa karsinnoissa. Kyseessä on vasta avoimien karsintojen puolivälieräottelu, mikä tarkoittaa sitä, että ensinnäkin ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla, ja toisekseen paikan suljetuista karsinnoista saa vasta voittamalla kyseistä ottelua seuraavan välieräottelun.

CPH Flames on tietysti yliarvostettuna joukkueena selvä ennakkosuosikki kertoimien valossa. Ilmeisesti vain LAN-ympäristössä sekä huippujoukkueita vastaan hyvin pelaava CPH Flames on ollut vaikeuksissa pienissä online-otteluissa. Vasta muutama päivä sitten joukkue koki valtaisan pettymyksen hävittyään samaisen turnauksen ensimmäisissä karsinnoissa välierissä EC Kyiville. Paikkaa Dallasin karsinnoista ei siis vielä ainakaan tullut.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

1WIN on tulivoimainen joukkue, joka etenkin paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa pystyy haastamaan CPH Flamesin täysin. Venäläisjoukkue poistaa Infernon, kun CPH Flames puolestaan poistaa Dust 2:n. 1WIN käyttää kaksi jäljellä olevaa poistoaan varmastikin Mirageen ja Vertigoon, kun CPH Flames puolestaan voi poistaa Nuken ja Overpassin. Täten Ancient jäisi ottelun pelattavaksi kartaksi.

Erittäin CT-painotteinen Ancient on ollut kelpo kartta 1WIN:lle. Joukkue on voittanut peräti 66% kierroksistaan CT-puolella, joka viittaa vahvaan CT-puolustukseen. CPH Flames puolestaan on ollut kyseisessä kartassa vaikeuksissa jopa hieman heikompia vastustajia vastaan, mikä tekee 1WIN:n yli kolmen kertoimesta erittäin pelattavan.

10 euroa pelirahaa