CS la 22.10. klo 11:00

1WIN - Into the Breach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formi ratkaisee! Selvästi tasokkaammalle 1WIN:lle erittäin kovaa kerrointa!

1WIN ja Into the Breach kohtaavat lauantaina klo: 11:00 alkavassa ottelussa, joka on osa CCT North Europe Series 1 -turnauksen pudotuspelejä. Kyseessä on RO16 -ottelu, jonka voittaja etenee turnauksen puolivälieriin. Ottelu alkaa lauantaiaamuna klo: 11:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. 1WIN on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki, sillä Into the Breachin yleinen formi viime aikoina on ollut melko heikko.

1WIN tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Infernon, kun Into the Breach puolestaan poistaa Dust 2:n. 1WIN saa valittua itselleen esimerkiksi Vertigon tai Ancientin, joissa molemmissa joukkue on voittanut 78% pelaamistaan otteluista. Into the Breach puolestaan valinnee itselleen Overpassin, missä 1WIN on voittanut 56% pelaamistaan otteluista, ja Into the Breach puolestaan 73%.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Nuke, mikä on molemmille joukkueille erinomainen kartta. Tasaiset kartat, jolloin formin pitäisi ratkaista. 1WIN on viime aikoina voittanut G2:n, HEET:n sekä Entropiqin ja näyttäisi olevan yksi alemman tason kovimmista joukkueista. ITB:llä on ollut ongelmia, ja joukkue on hävinnyt selvästi heikommille vastustajille. 1WIN:n pitäisi edetä ottelusta puolivälieriin.

ITB.Fisher8 🇺🇦

@ITBesports
PLAYOFFS SECURED!🚨 We take down @scesportsee 2-0 to go 3-2 in the group stage and advance to playoffs!

GGWP @scesportsee!

#ITBCS #UpTheKnights