CS ti 01.02. klo 20:00

1WIN - Nemiga

Nemiga saa kuolemanottelussa vastaansa umpisurkean 1WIN:n

ESL Challenger -liiga jatkuu tiistaina yhden ottelun voimin. Klo: 20:00 vastakkain liigan A-lohkon decider-ottelussa asettuu venäläisjoukkue 1WIN sekä CIS-joukkue Nemiga. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin, kun häviäjä puolestaan tippuu turnauksesta ulos. Panosta siis on tarjolla.

Nemiga on näyttänyt selvästi vahvemmalta joukkueelta viime päivinä. 1WIN yksinkertaisesti pilasi kokoonpanonsa sekä Denis “deko” Zhukovin mahdollisuudet nousta linarinsa kanssa korkealle palkatessaan täysin washed-up ex-NAVI -pelaajan Egor “flamie” Vasilyevin joukkueeseen. Linariin liittyi myös Stanyslav “fostar” Ostashevskyi, joka ei myöskään ole suorittanut mitenkään lupaavalla tasolla. 1WIN siis heikensi kokoonpanoaan kahdella pelaajalla, joka kylläkin pudottaa joukkueen osakkeita melkoisesti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nemiga puolestaan on pärjännyt loistavasti uudella kokoonpanollaan vuoden 2022 alussa. Joukkue on onnistunut voittamaan HEET:n organisaatioon siirtyneen ex-DBL PONEY:n sekä juurikin tämän päivän vastustajansa 1WIN:n. 1WIN kaatui käsittämättömän helposti eikä joukkueella ollut mitään mahdollisuuksia.

1WIN ei tule ottamaan tarvittavan isoa harppausta tasossaan eikä joukkue saa kierrettyä ottelua itselleen suotuisiin karttoihin. Nemiga poistaa Ancientin, kun 1WIN poistaa puolestaan Infernon. Nemiga valitsee jälleen Vertigon, kun 1WIN puolestaan valitsee Dustin, missä joukkueen ainoat mahdollisuudet lepäävät. Kolmanneksi kartaksi voi jäädä tällä kertaa jokin muu, kuin Mirage – tosin väliäkö sillä. Nemiga on silti selvässä etulyöntiasemassa.

Ottelua voi todennäkösesti seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 20:00 alkaen.

Ota Nemigasta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Floridan kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Nemigan lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA NEMIGAA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa