ESL Pro League ma 19.12. klo 20:00

500 - LDLC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä kannattaa napata! – Yli kolmen superkerrointa lähes selvälle lopputulokselle!

500 ja LDLC asettuvat vastakkain ESL Challenger -turnauksen karsintalohkon alemman bracketin ottelussa maanantaina. Panoksena on paikka ESL Challenger -liigassa seuraavalla kaudella, sillä kun voittaja etenee/jatkaa Challengerissa, tippuu häviäjä Advanced-liigaan. Hurjat panokset!

Bulgarialaisjoukkue 500 on selvä ennakkosuosikki otteluun, vaikkakin LDLC:llä on muutama kartta, jossa joukkue pystyy 500:n haastamaan. Esimerkiksi Nuke ja Dust 2 ovat loistavia karttoja ranskalaisjoukkuelle, ja tästä päästäänkin ottelun vedonlyöntikulmaan. LDLC:lle tarjotaan 1,61 -kerrointa yhden kartan tasoitukselle, joka kelpaa lapulle mainiosti. Tämä ei kuitenkaan ole ottelun pelivalinta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

LDLC on voittoprosenttien puolesta parempi joukkue niin Dustissa, kuin Nukessakin. Selvästi paremmat mahdollisuudet joukkueella on kuitenkin Nukessa, jossa LDLC on parempi joukkue, vaikka LDLC pelaakin jatkuvasti hieman heikompia vastuksia vastaan. 71% voittoprosentti kertoo tasaisuudesta, jota bulgarialaisjoukkeella ei ole. 500 on voittanut Nukessa vain 47% pelaamistaan otteluista.

Koko ottelun voittajaksi LDLC:stä ei ole, sillä 500 saa poistettua oman vakipoistonsa Vertigon lisäksi Dust 2:n toisella poistokierroksella. Tällöin karttavalikoimaan ei jää enään hyviä karttoja LDLC:n puolesta. Lapulle napataankin 500:n 2-1 -voittoa. Karttavalikoima puhuu selvää kieltä. 500 on ennakkosuosikki, mutta LDLC omalla tasollaan pelatessaan pystyy helposti voittamaan Nuken. Bulgarialaisjoukkueen 2-1 -voitolle yli kolmen superkerrointa!