CS ma 24.01. klo 16:00

777 - Finest

Finest edelleen varapelaajan varassa

Elisa Invitational Winter -turnauksen karsinnat jatkuvat maanantaina. Päivän ensimmäisessä ottelussa norjalaisjoukkue 777 saa vastaansa edelleen Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassenin kanssa pelaavan Finestin. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Finest ja 777 kohtasivat viimeksi joulukuussa, jolloin Finest pelasi vielä vakituisella kokoonpanollaan, missä IGL:n tontilla vaikutti Igor “lollipop21k” Sołodkov. Nyt Finestin IGL-tontilla viime aikoina testannut NaToSaphiX ei ole koskaan ennen pelannut kyseisessä roolissa, sillä NaTo muistetaan parhaiten hänen AWP-taidoistaan. Joukkueiden välisessä joulukuun ottelussa 777 oli parempi lukemin 2-1. Tuolloin joukkue pelasi ottelun varapelaajan voimin, kun tilastollisesti 777:n paras pelaaja Haris “H4RR3” Hadžić ei päässyt pelaamaan otteluun.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

777 on kertoimien valossa suuri altavastaaja, vaikka joukkue on todistanut pystyvänsä päihittämään Finestin vakituisenkin kokoonpanon. Finest on viime aikoina ollut tulosten valossa todella heikko, josta todisteena häviöt Trickediä, Uniquea sekä EC Kyiviä ja Sproutia vastaan.

Karttojen puolesta 777 on täysin kykeneväinen tähän “yllätysvoittoon”, jota ei tosin yllätykseksi pitäisi kutsua. Norjalaisjoukkue on pelannut pitkään yhdessä, ja tietää entuudestaan Finestin metkut, sillä onhan joukkue pelannut heitä vastaan peräti kuusi karttaa, mistä kolme on mennyt norjalaisjoukkueen nimiin.

10 euroa pelirahaa