CS ti 18.10. klo 17:00

9INE - ECSTATIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskomattoman hyvää kerrointa tanskalaisjoukkueelle!

Tiistaina jatketaan CCT North Europe Series 1 -turnauksen parissa. Päivän toisessa ottelussa puolalaisjoukkue 9INE saa vastaansa tanskalaisjoukkue ECSTATIC:n. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ECSTATIC:lle saa yllättävän kovaa kerrointa. Majoreillekin tiensä selvittänyt joukkue on hävinnyt muutaman “helpon” ottelun, joka boostaa ylipäätään selvästi paremmalla tasolla pelaavan tanskalaisjoukkueen kertoimia melko reilusti.

ECSTATIC tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Miragen, kun 9INE puolestaan poistaa Infernon. 9INE saa omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken tai Overpassin, kun tanskalaisjoukkue ECSTATIC puolestaan valitsee varmastikin Vertigon. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Dust 2.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

ECSTATIC saa selvästi paremmat kartat otteluun. Vaikka joukkueella onkin alla punainen matto häviöiden muodossa, on joukkue silti selvä ennakkosuosikki. 9INE ei ole saanut mitään aikaiseksi rosterillaan, ja heikko taso on jatkunut jo pitkään. Loistokerroin tanskalaisjoukkueelle, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

ECSTATIC ⚡️

@EcstaticCS
We took the win 2-1 vs @ungentium and we stay alive in the @cctour_gg 💪⚡️ #ReverseSweep