to 19.01. klo 17:30

9INE - Endpoint

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vain muutama päivä sitten illan vastuksen voittanut Endpoint yli kahden kertoimella lapulle!

ESL Pro Leaguen Euroopan karsinnoissa on vielä yksi turnauspaikka täyttämättä, ja peräti kuusi joukkuetta taistelemassa kyseisestä liigapaikasta. Alempi bracketti ratkaisee, kuka etenee kolmantena joukkueena läpi kyseiseen huipputurnaukseen. Kun forZe ja Sprout ovat jo alemman bracketin välierissä, pelaa loput neljä joukkuetta alemman bracketin kolmannella kierroksella kahdesta paikasta välierissä. Välierien voittajat etenevät finaaliin, jonka voittaja puolestaan lunastaa liigapaikan.

Päivän ensimmäisessä ottelussa puolalaisjoukkue 9INE saa vastaansa Endpointin. Ottelu alkaa klo: 17:30, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. 9INE on päivittänyt kokoonpanoaan, kun mukaan hyppäsi ENCE:n vanha AWP-pelaaja Aleksander “hades” Miskiewicz. Joukkue arvostetaan kuitenkin kertoimien valossa aivan liian korkealle, ja tämä tarjoileekin Endpointin kautta loistavan pelivalinnan illan otteluun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Endpointin rosteri on todella tulivoimainen, ja tälläkin viikolla ollaan jo nähty, että joukkue on aivan oman sarjansa kärkeä. Endpoint voitti 9INE:n muutama päivä sitten pelatussa ottelussa lukemin 2-1. Karttavalikoima suosii joukkuetta, ja onkin käsittämätöntä, että joukkueelle tarjotaan yli kahden kerrointa.

Endpoint CeX

@TeamEndpoint
Things were getting 𝑠𝑤𝑒𝑎𝑡𝑦, but we pull through

GGWP @KRCGenkEsports 🤝
#ESLProLeague