CS ti 22.11. klo 20:00

9INE - Falcons

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

kennyS is back! Falcons loistokertoimella lapulle!

Kenny “kennyS” Schrub on palannut takaisin kilpakentille. Pitkän taukonsa jälkeen ranskalainen AWP-pelaaja on päättänyt yrittää nostaa uransa uudelleen nousuun, kun herra on liittynyt ranskalaisjoukkue Falconsin riveihin. Falconsin linarissa on potentiaalia, mutta vain lyhyen yhdessäolon jälkeen kehittymistä vaaditaan vielä hurjasti. Onneksi Falconsin vastustajat eivät ole kovinkaan kovatasoisia, kuten ei ole myöskään tiistai-illan vastustaja.

Falcons saa vastaansa puolalaisjoukkue 9INE:n, joka on pelannut melko heikosti. Joukkueessa ei ole potentiaalia sen enempää, mitä näissä puolalaisissa tier-2 -joukkueissa yleensäkin on. 9INE on joukkue muiden joukossa, joka ei koskaan tule löytämään itseään kärkikahinoista. Taso ei yksinkertaisesti riitä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Falcons voi olla tulevaisuudessa kovakin sana, mikäli kennyS pääsee edes jokseenkin lähelle entistä formiaan. Tässä ottelussa joukkueella on hyvät saumat, sillä sen lisäksi, että 9INE ei ole kovinkaan kummoinen vastus, ei puolalaisjoukkueen karttavalikoimakaan imartele.

Falcons saa valittua itselleen esimerkiksi Dust 2:n, sillä 9INE poistaa Infernon. Falcons poistaa Ancientin, jolloin 9INE valinnee varmastikin Overpassin. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Mirage.

kennyS

@kennyS_
I’M BACK.

New video on my YouTube channel, if you want to have more details on how and why, make sure to check it out - youtu.be/QnuWDtB9FEI