CS ma 18.04. klo 12:00

Vitality - Eternal Fire

Eternal Fire täysin kujalla pelityylinsä puolesta – joukkueen pelityyli uskomattoman heikko

Ensi kuussa järjestettävien majoreiden RMR-karsinnat ovat paraikaa käynnissä Euroopan A-lohkon osalta. Ensimmäinen päivä on pelitelty, ja täten kaksi kierrosta kulutettu. Maanantaina pelataan seuraava eli kolmas kierros, jonka aikana nähdään muutama paras kolmesta -formaatilla pelattava ottelu 2-0 sekä 0-2 -tilanteessa olevien joukkueiden kesken sekä muutama paras yhdestä -formaatilla pelattava ottelu 1-1 -tilanteessa olevien joukkueiden kesken.

Vitality ja Eternal Fire ovat lohkossa 1-1 -tilanteessa. Vitality voitti Dignitaksen avausottelussaan, mutta hävisi maailman parhaaksi joukkueeksi HLTV:n joukkuerankingissä arvioidulle FaZelle toisen ottelunsa lukemin 14-16. Eternal Fire puolestaan hävisi FaZe:lle luekmin 4-16, ja voitti Dignitaksen jatkoaikajännärissä lukemin 22-20.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

On päivänselvää, että Eternal Fire on joukkueista selvästi heikoimpi. Turkkilaisen superjoukkueen pelityyli ei yksinkertaisesti sovi linarin pelaajille. Joukkue pelaa äärimmäisen hidasta ja taktista Counter Strikeä, vaikka joukkueessa ei ole ollenkaan taktista osaamista eikä kokenutta pelin sisäistä johtajaa.

Todella tulivoimaisen Eternal Firen pitäisi luottaa omaan pelitaitoonsa, ja lähinnä pugata serverillä. Tähän tyyliin joukkue ei kuitenkaan ole lähtenyt, ja on ollut jopa huvittavaa nähdä A4-vihkoset pelaajien edessä, kun joukkueen AWP-pelaaja Özgür “woxic” Eker yrittää johtaa joukkuettaan monimutkaisiin hyökkäyksiin. Vitality on selvästi tasokkaampi joukkue, ja tulee klaaraamaan täysin kujalla olevan turkkilaisjoukkueen selvin numeroin.

10 euroa pelirahaa