CS to 21.04. klo 13:15

NIP - Endpoint

NIP debytoi Brollanin kanssa

PGL:n Antewerpin Major-turnauksen RMR-karsinnat ovat Euroopan B-lohkoa vaille paketissa. Euroopan B-lohkossa A-lohkon tapana kilpailee kuusitoista joukkuetta, joiden mukana on mm. suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2. B-lohko aloitetaan torstaina kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella, jotka molemmat pelataan paras yhdestä -formaatilla.

G2:n jälkeen yksi B-lohkon mielenkiintoisimmista joukkueista on NIP. Joukkue pelaa karsinnoissa uuden hankintansa Ludvig “Brollan” Brolinin kanssa. NIP pelasi pitkään akatemiajoukkueensa AWP-pelaajan Love “phzy” Smidebrantin kanssa, kun Nicolai “device” Reedzt on edelleen sivussa. Nyt joukkue on kuitenkin kääntänyt kirjassaan uuden sivun, ja major-syklin takia rosteriin on palkattu fnaticin entinen tähtipelaaja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

NIP:n rosterin yllä on edelleen suuria kysymysmerkkejä juurikin devicen vuoksi. Koska herra päättää tulla takaisin, ja kuka rosterista astuu sivuun, jos näin tapahtuu? Fakta on kuitenkin se, että RMR-karsinnat pelataan ilman devveä, mutta Brollanin kanssa. Vakituista AWP-pelaajaa ei rosterissa turnauksessa ole, mutta se tuskin haittaa joukkueen menoa.

NIP:n toinen tanskalaispelaaja Patrick “es3tag” Hansen nimittäin on pelannut urallaan ennenkin AWP-kivääri kädessä, ja ainakin silloin homma hoitui tarpeeksi hyvällä tasolla. Joukkueessa on myös taitavia yksilöpelaajia, joilta muiltakin ison vihreän hallussapito pitäisi onnistua. NIP:n rosteri on todella tasokas eikä pitäisi olla mitään syytä epäillä, etteikö joukkue pärjäisi karsinnoissa, ja etteikö joukkue pystyisi dominoimaan entiseen tapaansa alemman tason joukkueita.

10 euroa pelirahaa