pe 20.03. klo 08:30

Central Coast Mariners - Melbourne City

Central Coastin hurjalle tappioputkelle jatkoa?

Central Coast Mariners jauhaa A-Leaguen loppukauden ilman panosta, mutta perjantaina vastaan asettuvalla Melbourne Cityllä haasteita riittää. Otteluprofiili viittaa siihen, että maalikarkelot on edessä. Lue alta perustelut!

Mariners miehittää liigan viimeistä sijaa ja alla on nyt peräti yhdeksän pelin mittainen tappioputki. Marinersin otteluissa on kauden mittaan nähty keskimäärin 3,2 maalia ottelua kohden ja hyvällä syyllä voidaan puhua liigan heikoimmasta nipusta alaspäin. Suoranaisesta huolimattomuudestakin ovat vastustajat päässeet viime aikoina rokottamaan. Kye Rowles lienee topparin tontilta sivussa.

Melbourne City jahtaa suoraa välieräpaikkaa ja perjantain ottelu on yksinkertaisesti voitettava. Marinersin tapaan Erick Mombaertsin ryhmä on liigan over-painotteisimpia joukkueita. Jack Hendryn ja Richard Windbichlerin poissaolot tekevät ison loven toppariosastolle. Adrián Lunan paluu kokoonpanoon tarkoittaa sen sijaan kohentunutta hyökkäysuhkaa toisessa päässä.

Motivaatioetu on selkeästi Cityn puolella, mutta Central Coastilla on hyvä mahdollisuus satuttaa erikoistilanteista tilastojen valossa sarjan huonointa erikoistilannejoukkuetta. Erityisesti toppariosastojen poissaoloista johtuen vetokupongille maistuu yli 3 maalia – tasan kolmella maalilla panoksen palautus olisi lopputulemana.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>