ma 23.03. klo 10:30

Newcastle Jets - Melbourne City

Melbournen maalikuninkaalta tarvitaan lisää onnistumisia!

Karvaan tappion edellisottelussaan kärsinyt Newcastle Jets oli ennen viimeisintä tappiotaan varsin vahvassa lyönnissä aiempiin otteisiin peilaten, mutta joukkeen perussuorittaminen ei riitä sarjakakkosta Melbourne Cityä vastaan. Australiassa kausi yritetään saada paketoitua tiiviissä pelirytmissä ja ilman yleisöä, joten kotiedusta ei enää voi puhua ja kapeamman materiaalin joukkueille ottelutahtikin tuo suuria haasteita.

Newcastle Jets on kerännyt edellisissä viidessä ottelussaan kahdeksan pistettä, mikä on sille kelpo suoritus koko kautta tarkasteltaessa. Edelliskamppailussa Brisbane Roar oli kuitenkin reilusti vahvempi. Jetsin maalipaikkojen luomisen vaikeus sai jälleen kerran jatkoa, eikä se lopulta saanut perjantain kamppailussa ensimmäistäkään laukausta maalia kohti.

Sarjakakkonen Melbourne City on huomattavasti Jetsiä laadukkaampi ryhmä, jolla on myös hienokseltaan parempi pelaajamateriaali. Tyhjä katsomo saattaa edesauttaa vierasjoukkueen toimintaa, joskin yleisön puuttumisesta on ainakin pelaajien mukaan lähtökohtaisesti haittaa molemmille joukkueille.

Vieraiden maalitykiltä Jamie Maclarenilta, joka johtaa myös koko sarjan maalipörssiä, odotetaan jälleen kovia suorituksia. Lähes puolet Melbourne Cityn maaleista kuluvalla kaudella viimeistellyt hyökkääjä viimeisteli huikean hattutempun edellisottelussa, joten liekö maalihanat aukeaisivat jälleen Jets-ottelussa? Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi vierasvoitto ja toisena kohteena pelataan Maclarenin täysosumaa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>