la 21.03. klo 10:30

WS Wanderers - Sydney FC

Sydney FC:n vuoro juhlia derbyssä

Western Sydney Wanderers voitti kauden kaksi aiempaa derbyä Sydney FC:tä vastaan ja kolmas olisi toteutuessaan jo historiallinen saavutus. Vierasjoukkue on kuitenkin pelottavan kova yhdistelmä ja Wanderers joutunee pelillisesti vastaanottavaksi osapuoleksi. Nykykertoimilla Sydney FC kelpaa vetoihin asti. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille koronaviruksen takia.

Jean-Paul de Marigny tuli tammikuussa Wanderersin peräsimeen joukkueen kyykättyä tätä ennen pahasti. De Marignyn alaisuudessa pelit ovat sujuneet kohtuullisesti 3-3-1 -saldolla ja pudotuspelipaikkaa jahdataan tiukasti. Loukkaantumispoissaoloja on kolme, sillä Vedran Janjetovic, Daniel Wilmering ja Radoslaw Majewski kärsivät pahoista polvivammoista. Pirmin Schwegler on lisäksi pelikiellossa.

Sydney FC on lähellä runkosarjan mestaruutta ja sarjan laadukkain ryhmä on kiistatta kyseessä. Steve Coricalle kuuluu kiitos erityisesti puolustuspelin organisoinnista, sillä omista kaivetaan keskimäärin alle kerran palloa ottelua kohden. Lauantai-aamun derbyyn päästään täysin terveellä kokoonpanolla.

Tappioista huolimatta Sydney FC on ollut kauden aiemmissa kohtaamisissa pelillisesti ja tilastojen valossa niskan päällä ja noista koitoksista lienee opittu riittävästi, jotta nyt saadaan voitto jauhettua. Keskikentän pallonriistokone Schweglerin poissaolo on Wanderersille paha takaisku. Vetokupongille napataan vierailijoiden suoraa voittoa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>