CHL to 31.08. klo 20:00

Aalborg Pirates - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uusi aikakausi! Richard Grönborgin Tappara on täysin eri joukkue kuin viime kauden Suomen mestari

Tappara avaa CHL-kautensa Tanskassa, kun se saa vastaansa kirvespaitojen tavoin myös viime kaudella Mestarien liigassa kiekkoilleen Aalborg Piratesin. Vastustaja on tamperelaisiin verrattuna täysi rupusakki, mikä näkyy myös kertoimissa. Edellisellä sesongilla esimerkiksi Jukurit kyykytti tätä joukkueitta kansainvälisissä kaukaloissa ja jättisuosikkina keskinäiseen matsiin lähtee myös hallitseva Suomen mestari.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja varmista 25€ ilmaisveto lätkäkauden alkuun.

Kirvesrinnoissa puhaltavat uudet tuulet, kun ruotsalaisvalmentaja Richard Grönborg on ottanut joukkueen komentoonsa. Uuden valmentajan kädenjälki on näkynyt selvästi myös pelaajahankinnoissa. Jonkin verran Grönborgille ennestään tuttuja pelaajia on tarttunut haaviin, mutta kovimmat tulijat ovat enimmäkseen joko suomalaisia tai muuten ennestään Liigasta tuttuja tekijöitä. Otto Leskinen palaa Liigaan kirvespaidassa ja pakistossa nähdään myös KooKoossa vakuuttanut ja maajoukkuerinkiin murtautunut Oskari Manninen. Yläkertaan ovat saapuneet esimerkiksi Lukosta Otto Somppi sekä Ilveksessä toissakaudella operoinut Nick Baptiste.

Mukana on toki myös Sveitsistä saapunut kovan luokan sentteri Carter Camper, joka monelle Liigaa seuraavalle on varmasti uusi tuttavuus. Leksands IF:ssä takavuosina koviakin pörssejä latonut keskushyökkääjä on poikkeuksellisen kovan tason hankinta Liigassa. Esimerkiksi Jori Lehterä siirtyi Helsingin IFK:n riveihin täksi kaudeksi, Waltteri Merelä puolestaan Tampa Bay Lightningin NHL-organisaatioon ja Niko Ojamäki Sveitsiin, joten hyökkäyspäässä on ollut myös tarve kovan profiilin hankinnoille. Puolustuspää on niin ikään mennyt isosti uusiksi.

Aalborg ei ole kummoinen ryhmä ja Tapparan pitäisi voittaa isäntä mennen tullen heti CHL:n avauskierroksella. Mukana on muutamia Tanskan maajoukkueesta ja Keski-Euroopan sarjoista tuttuja pelaajia, kuten myös KooKoossa sekä TPS:ssä kausilla 2018–2020 pelannut hyökkääjä Patrick Björkstrand. Merirosvolaumalla on kyky haavoittaa vastustajiaan, mutta kovin montaa voittoa se ei tässä sarjassa ota. Avausottelun betsivalinnaksi napsitaan turvallinen yli 5,5 maalia -kohde. Virheitä tulee molemmille ja paljon eikä edes Tapparan pelaaminen täysin uudella joukkueella välittömästi uomissaan voi olla.

Nappaa 25€ ilmaisveto lätkäkauden alkuun!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon CHL-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.