UHMAPELAAJAT ti 20.12. klo 22:00

Aberdeen - Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uusi koutsi puikoissa! Saako brittifutiksen ystäville tuttu kasvo käytännön maistiaisen Rangersin ongelmista?

Rangers on päätynyt selvään takaa-ajajan rooliin Skotlannin ”suurten” taistelussa, kun Celtic porskuttaa sarjakärjessä peräti yhdeksän pisteen etumatkalla. Noin kuukausi takaperin edellinen valmentaja sai lähteä ja nyt puikoissa häärii uusi tekijä, joka on toki brittifutiksen ystäville tuttu kasvo entuudestaan. Ensiesityksestä uuden managerin alaisuudessa ei ainakaan väriä puuttunut ja on kiinnostavaa nähdä, mitä tuleman pitää jatkossa.

Michael Beale hyppäsi Queens Park Rangersin valmentajan paikalta Skotlantiin ja otti Rangersin komentoonsa. Giovanni van Bronckhorst sai standardeihin nähden heikon alkukauden jälkeen poistua ja ainakin ensimmäisessä kamppailussa uuden luotsin vaikutus peli-ilmeeseen oli sangen positiivinen. On tietysti vaikeaa spekuloida, kuinka paljon Bealen kädenjälki vielä tässä vaiheessa todellisuudessa näkyi, mutta hieno nousu 3–2-voittoon Hibernianista antaa varmasti uskoa tulevaan.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Seuraavana Rangersin haastaa kotonaan Aberdeen, joka on tällä hetkellä sarjakolmonen Glasgown suuruuksien jälkeen. Ero materiaaleissa on melkoisen hurja ja jo ennen maaottelutaukoa isännän suoritukset jättivät toivomisen varaa. Joukkueiden edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta ei ole järin montaa kierrosta kulunut ja lokakuun lopulla ennen MM-taukoa pelattu matsi päättyi Rangersin suvereeniin 4–1-kotivoittoon Ibrox Stadiumilla.

Jo kauden toisella kierroksella loukkaantunut hyökkääjä Callum Roberts puuttuu edelleen Aberdeenin kokoonpanosta, mutta muita loukkaantumisia sillä ei ole. Paluukierroksella joukkueen ilme oli kohtuullinen, vaikka maalia Celticiä vastaan ei lopulta syntynytkään – niukka 0–1-tappio hyvällä esityksellä oli tuloksena. Vierailla on todennäköisesti edelleen tutut poissaolot esimerkiksi Connor Goldsonin, Filip Helanderin, John Souttarin, Tom Lawrencen, Ianis Hagin sekä Ridvan Yilmazin muodossa. Lisäksi Borna Barišić oli mukana Kroatian MM-joukkueessa eikä luultavasti vielä ole kehissä.

Vaikka nousu Hiberniania vastaan oli tyylikäs ja Rangers avasi ottelunsa Bealen alaisuudessa voitolla, on tuleva vastustaja aivan eri luokkaa. Jim Goodwinin miehistölle tauko tuli hyvään saumaan ja alla on loistava esitys sarjakärkeä vastaan. Isännän kautta saadaan todellisia herkkukertoimia ja pelivalinnaksi valikoidaan kotivoitto tai tasapeli (1X). Ei yllättäisi, jos tuore manageri saisi heti kättelyssä käytännön näytteen haasteista, joiden kanssa Rangers on läpi sesongin paininut Premiershipissä.

Pelaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin yllätysvalmiin Aberdeenin kautta kohteelle “Double chance – 1x”, saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – 1x” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.