Serie A su 15.05. klo 19:00

AC Milan - Atalanta

Nyt uhmataan markkinaa! Hurlumhei-pallo ei maistu AC Milanille, kun Atalanta saapuu kylään Lombardian derbyssä

AC Milan on jälleen askeleen lähempänä mestaruutta, jos se voittaa sunnuntaina. Lombardian derbyssä pisteet eivät kuitenkaan jää San Sirolle ilmaiseksi, mutta erinomaisesti viime viikkoina toiminut puolustuspelaaminen voi hyvinkin olla avain onneen. Maalintekokilpailuun isäntä tuskin tällä kertaa lähtee – myös vierailla panoksia riittää, joten tässä päästään nakuttamaan oikein kunnolla markkinaa vastaan.

Kokoonpanon osalta molemmilla joukkueilla on hyvä tilanne, mutta kysymysmerkit ovat vieraiden ympärillä. Rafael Toloin pelaaminen on epätodennäköistä ja niin ikään lihasvammasta kärsivä Giuseppe Pezzella saattaa olla niin ikään sivussa. Duvan Zapata on tällä viikolla palannut harjoituksiin, mutta miestä tuskin nähdään avauksessa. Milan-puolustukselle harmaita hiuksia ei ole viime aikoina kovin moni hyökkäys pystynyt aiheuttamaan, joten mielenkiinnolla Lombardian derbyssä seurataan, mihin Luis Murielilla ja kumppaneilla riittää.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Stefano Pioli tuskin haluaa lähteä Atalantan hurlumhei-palloon mukaan. Viime aikoina vierailija on jälleen pelannut sille ominaisia pelejä. Viiden matsin otannalla sen kamppailuissa on tullut peräti 21 maalia, mikä on täysin absurdi lukema. Hieman yllätys on kuitenkin, että myös tämän matsin kertoimissa tarjoillaan kammoöverit vähämaalisuudelle ja markkina on täysin mässäilyn pauloissa. Isännällä on tässä iso valtti, sillä se pääsee kotikentälleen rytmittämään menoa. Alta voit tsekata Piolin porukan edellisen kotikamppailun maalin ja muut huippuhetket.

Kova panos näkyy ottelussa. Jos Milan tämän voittaa, se on vain voiton päässä mestaruudesta ja viimeisellä sarjakierroksella vastassa on vierasnurmella Sassulo. Atalanta puolestaan taistelee edelleen täysillä europaikasta, eikä mikään ole varmaa sijoilla 5–8. Tämä on kieltämättä ollut Gian Piero Gasperinin miehistöltä heikompi kausi sekä pelillisesti että tuloksellisesti, joten Eurooppa-liigan alkulohkopaikan uusiminen olisi varmasti helpotus ja edes pieni palkinto kovasta duunista.

Sunnuntai-illan paikallisherkkuun betsataan, että maaleja tulee korkeintaan kaksi (alle 2,5). Tämä kohde maistuu lapulle TonyBetillä, joka lätkäisee maistuvan palautuksen 2,51-kertoimisena. Katso alta ohjeet, kuinka saat hulppean ilmaisbetsin uudelle bookkerille, joka kilpailee miehekkäästi loistavilla kertoimillaan suurimpienkin eurooppalaisten vedonvälittäjien kanssa.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi Maalit yhteensä – alle 2,5 kertoimella 2,56.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

10 euroa pelirahaa