Serie A ma 04.04. klo 21:45

AC Milan - Bologna

Nappaako Milan rutiinivoiton? Under maistuu lapulle!

Napoli ja Inter hoitivat omat leiviskänsä kovissa paikoissa viikonloppuna, joten AC Milanille ei ole tiedossa johtoaseman kasvatusta maanantain Bologna-matsissa. Rossoneri lähtee maanantaihin selkeänä suosikkina – ansaitusti. Bolognan alkuvuosi on ollut karmaisevan huono, mutta matkaa putoamisviivaan on edelleen 11 paunaa. Otetaan tähän underia lapulle!

Stefano Piolilla on käytössään terve rosteri ja avauksessa tuskin nähdään mitään ihmeellisyyksiä. Simon Kjaer on ainoa pitkäaikaispoissaolija. Bolognalta sivussa on Lorenzo De Silvestri, Federico Santander, Kingsley Michael ja Nicolás Domínguez. Valitettavasti myös valmentaja Sinisa Mihajlovic joutuu jäämään reissulta sivuun uusiutuneen syövän takia.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Milan on siis sarjakärjessä, mutta statistiikan valossa Piolin poppoo on ollut tässä suhteessa hieman onnekas. Alakerta toimii erinomaisesti ja erityisesti Olivier Giroud on ollut läpi kauden tehokkaalla tuulella. Milanin nollapeliputki on nyt neljä matsia – näissä peleissä Rossoneri on itse tehnyt kuitenkin vain kolme osumaa.

Vedetään alle 2,5 maalia lapulle. Bolognakaan ei ole juuri nyt totutun vaarallinen hyökkäyskoneisto ja kolmessa viimeisessä matsissa on syntynyt yhteensä vain kaksi osumaa. Maaliodottaman puolesta maaleja olisi voinut hyvin tulla enemmänkin, mutta trendi maalimäärien suhteen on kuitenkin ollut selvästi laskussa läpi kauden.

10 euroa pelirahaa