Mestarien liiga ti 11.10. klo 22:00

AC Milan - Chelsea

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Milan on Theo Hernandezin kanssa vaarallinen eläin! Onko Chelsean vuoro ottaa tiistaina lukua?

Mestarien liigan E-lohkossa luovitaan jännittävissä asetelmissa, kun kaikki lohkon joukkueet mahtuvat kahden pisteen sisään neljännelle kierrokselle lähdettäessä. Chelsea päihitti viikko sitten AC Milanin 3-0 Stamford Bridgellä, mutta lukemat mairittelivat kuitenkin hieman sinipaitoja. Nyt on luvassa Graham Potterin ensimmäinen europeli vieraskentällä.

Milan kuittasi viikonloppuna tappion pesemällä Juventuksen kotona 2-0 -luvuin. Hallitseva Italian mestari on muutenkin ollut tänä syksynä paikoitellen erinomainen ja jatkopaikan pitäisi kaiken järjen mukaan hoitua myös UCL:ssä. Lohkossa ehditään vielä pelaamaan kunnolla lisää ristiin, joten kaikki pisteet ovat kullanarvoisia.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

markstats bot

@markstatsbot
Chelsea 3 : 0 Milan

▪ xG: 1.75 - 0.91
▪ xThreat: 1.47 - 0.88
▪ Possession: 51.2% - 48.8%
▪ Field Tilt: 62.1% - 37.9%
▪ Def Line Height: 43.7 - 46.6

#msbot_ucl #ucl


Theo Hernandez palasi viikonloppuna Rossonerin kokoonpanoon ja ranskalaislaitapakin mukanaolo on tiistaina elintärkeää. Sivussa on edelleen Mike Maignan, Alessandro Florenzi, Zlatan Ibrahimovic, Junior Messias, Simon Kjaer, Davide Calabria ja Alexis Saelemakers. Viime hetken tietojen mukaan Charles de Ketelaereakaan ei saada parsittua kasaan.

Chelsean riveistä puuttuu varmasti Wesley Fofana, joka loukkasi polveaan juuri viikko sitten Milan-pelissä. N’Golo Kantén pelikunto lähenee, mutta tokkopa ranskalaista vielä tiistaina mukaan saadaan.


Milan otti viime viikolla tuloksen puolesta kunnolla lukua, mutta oli lukemissa kuitenkin aika paljon Chelsean hyvää viimeistelyä/onnea mukana. Theon mukaantulo auttaa Milania hyökkäyspäässä reilusti ja vaikka punamustilla on paljon poissaoloja, saa Stefano Pioli silti lähes vahvimman avausmiehistönsä jalkeille. Kertoimet riittävät medium-tason Milan-betsiin.

Ota Milanille tuplakerroin!

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 – 100€ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Tasapeli ei vetoa – Milan kertoimella 2,15.
4. Kun vetosi voittaa, olet lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2 x 2,15 🤘